Aktív témák

  • marcee

    addikt

    Sziasztok,
    Most jött össze a pénz egy normális TV-re, amihez kis segítségre lenne szükségem.
    42"-osban gondolkodom (nagyobb el sem férne) és a keret maximum 130e rá (plusz még egy kevés, ha nagyon muszáj). Az lenne az igazi, ha a néhány feltételemen kívül semmit nem tudna, minek bele a drágító, kihasználatlan funkció?! (média lejátszó, böngésző, skype, 3d stb)
    Igények: 40-42" méret, fullHD felbontás, (2-)3-4 hdmi, 24p és hát a 100Hz. Ez utóbbiról nem tudom, hogy tényleg olyan nagyon fontos-e, nincs vele tapasztalatom.
    Felhasználás: Nekem főleg filmek és HD forma-1 miatt kell, de sokat megy amúgy háttérzajnak is nálunk a TV. Nem zárkóznék el a plazma technológia elől sem, de félek kicsit a tartóssága/beégés, fogyasztása miatt.

    A fentieknek az LG 42LK530-as felelt meg leginkább, de úgy tűnik nem kapható már sehol. Webshopok 117e-től hirdetik, tegnap az óbudai Auchan-ban láttuk az utolsó, kiállított darabot 125e-ért, de azt nem mertük bevállalni.

    A sport közvetítés fontos szempont, tényleg olyan fontos amiatt a 100Hz?
    Milyen kapható alternatívák vannak számomra?
    Egyáltalán a 2012-es termékpalettákban lesznek még ilyen "alapfunkciós", ellenben kedvező árú tv-k? Vagy muszáj lesz felhajtani egy kifutó modellt? (LG weboldalán a sima "LCD TV" kategória már nem is ad találatot, csak a LED-es)

    \m/

Aktív témák