Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Dani_kp #44388 üzenetére

    Szia!

    Elvileg nem kompatiblis, mert a patkófékhez canti fékkar kell, ugye kevesebb bowdent kell húzni nagyobb erővel.. Szóval kis úton fog járni és eléggé kell majd tépni a V fékkart, ha mondjuk 4 ujjal tudod tépni, akkor talán megfog, de ezeken a 630 as kerekű bringákon olyan okádék fék szokott lenni hogy az normális közlekedésre alkalmatlan, főleg ha 80 kiló vagy.

    Ezt a felnit én nem ajánlanám semmire, nemhogy 80 kilóra. Szimpla falú borzalom, sípcsonttal betámasztva mondjuk össze lehet csukni. Ha nem kap semmi kátyút, jó küllő mérettel faszán be van fűzve mondjuk 3 keresztre, akkor egy darabig kibír, de én nem szívesen kezdenék bele ebből kereket építeni.

    Ha 5 sebességes a bringa, akkor lehet hogy csak 125mm a papucs nyitása. Ezt meg kell mérni, mert a most kapható országúti agyak 130mm "kónusz" távolságúak, míg az MTB 135 ös. Szóval az MTB az eleve felejtős lehet, 130 asra meg meg lehet nyitni a vázat nyers erővel. ;] Lábbal betámasztasz neki ülve, aztán két kézzel hajrá. :DDD Csodálatos dolgok ezek.

    Auratech
    Ezekbe a schwalbe-kbe van közel 1 centis kemény gumi, az fogja meg. Kiállításon szögeket is bele szoktak szúrni. Egyébként még a belsőbe lehetett volna slime ot tölteni, az a kis szúrásokat megfogja ha nagyon defekt biztos akar lenni az ember. Egyik haverom ezt a smart guard plusz slime kombót használja, és azóta nem kapott egy defektet se, addig meg folyamat szedte őket.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák