Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Lehet egy intim kérdésem?

    Ti hogy vagytok az alkoholfogyasztás kontra kerékpározás témával? Persze nem arról van szó, hogy elmész berúgni és utána hazakacsázol a 11-esen... Elgurulsz egy találkára, aminek az lesz a vége, hogy beültök valahova, és lecsúszik 2-3 sör. Az valljuk be nem túl combos, rendőr legyen a talpán, aki (szaglás nélkül :D ) megmondja, hogy bármit is ittál. Viszont a szonda bizony megvág 30 ezrerre, ha peches vagy, és pont téged szúrnak ki.

    Illetőleg annak kapcsán sejlett ez fel, mikor múltkor összehoztam egy búfelejtő estét, és azért adtunk az örömöknek a cimbivel - lecsúszott vagy 4 sör, meg 2 jéger is. Pihentünk rá egy órácskát, beszélgettünk jó sokat, utána indultam haza. Az egy dolog, hogy 100%-ig rendben voltam mind fejben, mind reakcióidőben, de itt a szonda már 60k-t akasztott volna a nyakamba. Ilyen formán elkezdtem félni, mert úgy terveztem, hogy hozzám nő a tekerő, de emiatt nem túl nyerő ötlet.

    Szóval Ti hogy szoktátok? Még egyszer mondom, nem arról van szó, hogy az ember elmegy bulizni, albánszamár lesz, és hazacikázik egy sinus görbe nyomvonallal.

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák