Aktív témák

  • Thulcandra

    senior tag

    Sziasztok, rég írtam már erre a fórumra... talán utoljára az után mikor egy nap alatt körbetekerem ezt a fránya tavat itt a szomszédban :DDD

    Télen nem történt sok minden, viszont ahogy enyhültek a fagyok barátnőm új bringája is megérkezett előző hét pénteken - egy Kelly's Alpina Eco C20 személyében :)

    Mai napon sikerült is 100 km fölé tekerni az új pacit, két korábbi túra segítségével... kicsit még hűvös az idő errefelé, de csak cangán, nagyon erős, hideg szembe szél fúj szinte minden nap, ezt leszámítva ma már nagyon jó idő volt. Reméljük rohamosan beköszönt a tavasz! :B

    Halogén, eredetileg dinamóra való lámpa elemről üzemeltetésével van valakinek tapasztalata? Arra gondoltam kötök rá 2x 4 AA akkut, két külön 4-es csoportban, kapcsolóval amivel átpöccinthető ha az egyik már merül. Nagyjából egy óránál tovább soha nem kellene a lámpa, dinamót nem szeretjük, azért gondolkozom ebben. Úgy számolom névleges 2500 mah aksikkal nagyjából fél órát azért égne egy 5 W égő. (Figyelembe véve, hogy az a 2500 mah, úgysem lesz annyi, és ahogy merül a fényerő is visszaesik.)

    " Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Aktív témák