Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    válasz #27070592 #8744 üzenetére

    Igen, sajnos leszarjak es amikor megkerdeztem, hogy akkor most hol aludjunk, akkor az volt a valasz, hogy "egyik fenn, masik lenn".

    Es igazabol nemcsak arrol van szo, hogy az alvasigenyt, hanem konkretan minden igenyt leszarnak: nem kell enned, nem kell innod, nem kell furdened, semmit nem kell. Allj keszenletben es ha hivnak, akkor induljal meg.

    Ezt igy nem lehet, a sofor nem csak 10 ora vezetesi ido, hanem annal joval tobb es itt mar kezdik olyan durvan tuloptimalizalni a dolgokat, hogy en meg olyat is hallottam, hogy nemcsak potot akasztgatnak es cserelnek, hanem tandemnel gepes jarmut is...nem tudom mi johet meg, de en ehhez nem kivanok asszisztalni, itt alapvetoen ugy dobalnak, mitn Hitler a hadosztalyokat.

    Es nincs megoldas, ha nem szolsz, akkor szivsz a fulkeben, ha viszont igen, akkor harminciksz ora alvasmegvonasra itel. Hat, azert alljon mar meg a menet.

    Mindenesetre megcsinaltam a fuvart, reggel 9-re ertunk Hatvanba, hetfon kozlom, hogy nem egymast keressuk. Nincs harag, de keressenek mas madarat (sok van sajnos most is a cegnel).

    milotek: melyik cegekrol van szo?

    Mcrazy: de, jarhato, csak en mar eveket eltem kulfoldon es most nem akarodzik. Ha nem lennek kezdo, akkor lenne 40 km-re innen hetelos melo, dehat.. mindenesetre lehet, hogy felhivom oket hetfon, hatha...

Új hozzászólás Aktív témák