Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Ismet kerdeznek.
Anno felraktam valahogy egy mukodo verzioju deezert erre az osregi ipod touch 2gen eszközre, amit a gyerek eltuntetett. Fogalmam sincs hogy hogyan tudta eltuntetni (neki sincs).
Most viszont bajban vagyok mert nem emlékszem honnan hogy tettem fel neki. Akárhogy keresgélem nem lelelm a megoldast.
Otlet ?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
VWtuning
csendes tag
Sziasztok!
Van egy iPod Touch 1G-m, amit szeretnék felújítani és megőrizni hosszútávon. Eléggé karcos a hátlapja, és a kijelző is, ezeknek a polírozására van valami jól bevált módszer? Vagy esetleg foglalkozik itt valaki ennek a feljavításával? A bekapcsoló gombja egy kicsit bizonytalan(néha erősebben kell nyomni, hogy működjön) ezzel is kéne valamit kezdeni. Az akksi viszont tökéletes!
Köszi, előre is!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki esetleg nem tudna linkelni egy iPod nano 6g -hez való 1.1 -es firmware-t? Mióta felfrissült 1.2-re nem hajlandó együttműködni a JBL motyóval. Azt írja ki, hogy nem támogatott kiegészítő vagy valami ilyesmi. Most vagy 4 év után elővettem újra a projektet,hogy meg kéne oldani.
-
-
Riccsiz_h
aktív tag
-
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
WayneGace
őstag
Ipod touch 2-ről, hogy tudok fényképeket pc-re másolni (windows 7)?
Fel se jön, hogy automatikus importálás. Valamint itunes-ban nem látok külön fénykép mappát, amiben láthatnám a képeket. Zenék mappái megvannak, itunes-ból indítva is lejátssza.
Köszönöm a választ.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
avekepank
csendes tag
Hali! Refourbished iPod-ot vennétek?
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy adott készülék (iPod Touch) csak egy bizonyos Apple ID-vel és jelszóval indítható el?Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
j.la
tag
Szerintetek van rá esély, hogy frissüljön a Touch széria vagy már teljesen dobták az iPod-ot?
5. generációs eszközöm van és azért érzem már, hogy nem egy friss technika. -
Fred23
nagyúr
Could the rumored iPod Touch (2019) focus on gaming?
Így még talán erős akkut is kapna.
Új hozzászólás Aktív témák
- PORTAL ITX GAMING PC // Core i5 2400 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // GIGABYTE GTX650 2GB GDDR5
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest