2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#13651) dani3l válasza Edi77 (#13650) üzenetére

dani3l
(senior tag)

Hat, nem tudom, a fenykepek mennyire fontosak, de edzeshez ajanlom az uj Nanot, en most vettem egyet es baromi jo.. :K Mondjuk ujonnan annak is necces az ara, annyiert mar Touchot kapni, de ebböl szinten ki lehet fogni hasznaltan jo allapotut jo aron (nekem pl uj arhoz kepest majdnem felaron sikerült talalnom egy 3 honapos full karcmentest..).

..szerintem.. || "Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#13652) gabe8719 válasza dani3l (#13648) üzenetére

gabe8719
(senior tag)
LOGOUT blog

Fura, én is mindenhol olvasom hogy mekkora szívás az ios 6 a 4-es touchon.. Szerintem nem. nyilván gyorsabb volt 5.1.1-el, de gyönyörűen fut 6-on is minden, nálam legalábbis a mostani játékok sem akadnak egyáltalán.
30mb alá sosem esik a szabad ram, ha kilövök pár dolgot, máris 90mb, egy tisztítás után 120-125 mb.. Az UI sem lassul be sosem, max olyan helyeken kell érezhetően többet várni, mint pl. ha megnyitom a beállításokat..
A 6 még szvsz. teljesen rendben van, mindenesetre látva az Apple részéről a supportnak nevezett aljasságokat, a 7-et már sosem fogja megkapni. Legalábbis nálam biztosan nem.

Az meg azért még jópár év, amíg a 6-ot már érezhetően nem fogják támogatni az alkalmazások.. Addig meg szépen lementek mindent ipa-ban, úgyhogy megmarad hozzá minden cucc.

[ Szerkesztve ]

Sony Arc S 32GB & Sony Livesound MH1

(#13653) Edi77

Edi77
(fanatikus tag)

Nos, megvan az iPod Touch 4, 8Gb és az edigitalban volt még belőle. Köszönöm az eddigi segítségeket :)

Attól még, hogy ember vagy, boldog is lehetsz.

(#13654) Edi77

Edi77
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség: képtelen vagyok a gmail kontaktjaimat átszinkronizálni az iPodra... imap engedélyezve van... iTunes-ben eljutok addig, hogy kéri a Gmail id-t, az ok, de a jelszómat nem fogadja el és kidob....most ilyenkor mit kel csinálni? :F

(#13655) Edi77 válasza Edi77 (#13654) üzenetére

Edi77
(fanatikus tag)

Megoldva

(#13656) radicsraduly

radicsraduly
(újonc)

iPod Touch 32GB 1Gen. 8.000 ! Több infóért Prívátban írhatsz !

06704052260 mobile számom.

(#13657) Zozzer888 válasza radicsraduly (#13656) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Mármint 8ezer ft egy olyan cuccért,amin tudsz emailozni, netezni és még 32gb zene is felfér rá?Szerintem többért is elmenne az vaterán főleg, persze te tudod:)

de ez iszonyat jó ár!

(bezzeg mikor én kerestem nem volt ilyen vétel...)

=TémafüggetlenFotóblog-Új poszt: Kudarc és csillagok => http://www.fokuszpont.blogspot.hu/2013/04/nem-mindig-adja-ki.html

(#13658) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minőségi zenehallgatás lenne a cél, és a képességei miatt maradt kb a Touch. Alternatíva is jöhet, annak ellenére, hogy itt járok, de akinek szánva lenne, a telefonját csak telefonálásra használná, így kellene egy jobb képességű médialejátszó.

Kérdés: az ár alapján 4G ami inkább belefér a keretbe. Ami fontos: hangminőség, néha kis játék, lányról van szó, szóval nem nagy címek, netezés, filmezés esetleg. Esetleg még egy jó árú 3G-n gondolkodtam.

Vélemény?

Ami még érdekelne, a Touch 5 fülese, mennyire elfogadható, a 9 ezres árához képest? Szerintem, tekintve hogy Apple termék, maximum az 5 ezres kategóriát üti meg, kevésbé neves, de minőségi termékekhez képest. De ne legyen igazam. :)

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#13659) Zozzer888 válasza bartucc (#13658) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Szerintem a 4G-k használtan mostanság nagyon jó árban vannak:)3G-t nem érdemes nagyon venni, nem azért mert rossz (nekem is van egy, és a legtöbb app fut rajta) de árban nem sokkal olcsóbb mint a 4G.

Én egy használt 4G-t vennék, legutóbb 26ért ment el egy 9hónapos darab vaterán...igaz 8gb-s volt.

Fülesből, ha minőségit akarsz venni akkor Sennheiser vagy AKG.Ha több tuctuc zenét hallgat a lányzó akkor AKG.

=TémafüggetlenFotóblog-Új poszt: Kudarc és csillagok => http://www.fokuszpont.blogspot.hu/2013/04/nem-mindig-adja-ki.html

(#13660) bartucc válasza Zozzer888 (#13659) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tud hegedülni, zongorázni, és néha még klasszikus is bejátszik, sok 60-70-es éveken kívül. Meg persze minden más, ami bejön neki, de alapvetően szerintem kiegyensúlyozottság lesz a lényeg. Füles topicban majd utánakérdezek alaposan, mostanában egész jó, kevésbé ismert fülesek is vannak, AKG és Sennheiser alatt árban. (főleg utóbbi nagyon a mélyhangra megy rá, ami nem lenne rossz, csak a zenei ízlés miatt most hátrány)

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#13661) Zozzer888 válasza bartucc (#13660) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Én pont fordítva tudtam:D Mindegy, ha van füleses topic ott biztos tudnak segíteni:) Nekem volt egy sennheiser CX300-asom...imádtam.Egy baja volt, nem sokat bírt a kábelje...egy 12ezres fülesnek :(

Jó mondjuk be volt gyűrve a kabátba, télen használtam motorozáshoz, tuti nem segített neki.

(#13662) Edi77

Edi77
(fanatikus tag)

Hellosztok!

Érdemes a Touch 4-re egy kameraprogit feltenni? javítja a képminőséget?

(#13663) Zozzer888 válasza Edi77 (#13662) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Szia!

Minőségen nem, lehetőségeken javít:)

(#13664) Edi77 válasza Zozzer888 (#13663) üzenetére

Edi77
(fanatikus tag)

Köszi :) Végül is, a lehetőségekhez mérve nem csinál olyan rossz képeket... nem egy S2 vagy 4S, de egy próbát megért megkérdezni .

(#13665) dani3l válasza bartucc (#13660) üzenetére

dani3l
(senior tag)

Zune HD-t nezd meg esetleg, sokan azt mondjak, hogy jobb a hangminösege, mint a Touchnak (mondjuk sokan dicserik is a Touchot, ugyhogy lehet siman csak Apple haterek..).
Fülesböl nem tudom, milyen arkategoriaban gondolkodsz, de mindenkepp kerdezz utana a füles topikban - ha meg nem tetted meg. Olcsobb kategoriaban Sennheisert semmikeppen. Esetleg Shure, Brainwavz, stb.
Apple uj EarPods fülese meglepöen jol szol szerintem, kezdem is elhinni, hogy tenyleg sokaig fejlesztettek. Kialakitasahoz kepest egesz jok a melyei is. Mindenesetre ha nem valami Apple cucchoz kapod, akkor külön szerintem ne adj penzt erte, akkor mar valami normalisabbat. Mondjuk annak jo lehet, aki nem szereti az IEM füleseket, mert valahol azok, meg a simak között van, egesz kenyelmes.

..szerintem.. || "Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#13666) bartucc válasza dani3l (#13665) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, sajnos eléggé el van maradva a Touch 4-től minden téren. Mivel telefont is kiváltana, legalábbis az okostelefonok szolgáltatásait, hogy ne a telefon merüljön a netezéssel, és legyen elérhetetlen utána, így a Touch felé billen eléggé a mérleg. Már csak egy új/nagyon újszerű 4G-t kell találnom :) (bár, a bolti ár is még a talán belefér kategória, de mikor 40 körül kapni 32Gb-os hibátlant, kár lenne 70 ezret kiadni egy 16-osért)

Füles terén 5-10 ezres kategória, ezt kikötöttem a leányzónak. Az említett márkák játszanak inkább, Sennheiser a nem túl eredeti hangképe miatt eleve kiesett a listáról. :)

(#13667) dani3l válasza bartucc (#13666) üzenetére

dani3l
(senior tag)

Nekem alapbol nem tetszik a WP, ugyhogy eszembe nem jutna azt venni, csak megemlitettem. :)
Touch alapvetöen jo kis cucc szerintem. Mindenkeppen erdemes körülnezni a hasznaltak között, elegge lementek az arak es idönkent ki lehet fogni egy-egy jo vetelt. (Mondjuk az uj mellett szol a garancia..)

Fülesnek itt kerdezz utana, sok a hozzaertö, biztosan tudnak valami jot ajanlani, akar adott stilusu zenehez :)

(#13668) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyi kérdésem van még, tud bárki olyan programról, amivel meg tudnám nézni az akkumulátor elhasználódási fokát? Elég fontos lenne.

(#13669) gabe8719

gabe8719
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudja valaki mit jelent a beállítások/általános/infó fül alatt a modell melletti szám?
Elvileg ebből 4féle van, az enyém MC547FD/A.

Mi a különbség az eltérő modellszámok között, ha egyszer a készülékek tökugyanolyanok (tárhely, generáció, szín, minden stimmel..)? Elvileg az MC547 stimmel, csak van ahol pl FD helyett BT van és hasonlók..

[ Szerkesztve ]

Sony Arc S 32GB & Sony Livesound MH1

(#13670) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki mondana pár tippet, mik azok az alkalmazások, amiket érdemes lehet feltenni egy Touch 4G-re? :)

(#13671) dani3l válasza bartucc (#13670) üzenetére

dani3l
(senior tag)

AppsGoneFree. :)

(#13672) asfgh válasza radicsraduly (#13656) üzenetére

asfgh
(kvázi-tag)

hello
iPod Touch 32GB 1Gen. 8.000 ! Több infóért Prívátban írhatsz !
megvan még?

az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=

(#13673) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Hali, lenne egy iTouch 4G 8gb-os lejátszóm, 2,5 hónapig még garanciális, nemrég lett cseréltetve, így szinte új állapotú. (képek) Érdeklődni privátban!

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | iPhone 4/4S színes bumperek és fóliák eladóak, érdeklődni privát üzenetben!

(#13674) Sacaaaaa

Sacaaaaa
(lelkes újonc)

sziasztol. először van "i" cuccom, és szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet egy iPod touch 4g-t ugy használni, hogy amikor gépre csatlakoztatom tudjak rá saját anyagot másolni, mint egy mezei mp3 lejátszóra?

előre is köszönöm

u.I.: ha lerágott csont, lehet pü-be is

[ Szerkesztve ]

(#13675) pcnet válasza Sacaaaaa (#13674) üzenetére

pcnet
(fanatikus tag)

Szia!

A hivatalos szinkron szoftver az iTunes amiből a legújabb verziót letöltheted Apple oldaláról.

Ha túl bonyolultnak és átláthatatlannak, logikátlannak találod, akkor van alternatíva, iTools személyében, amit thinktod94 kolléga ajánlott itt a topicban.

-= iPhone 4S 16 GB Black & Samsung Galaxy S Plus =-

(#13676) adamssss

adamssss
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A legújabb iPod-ra (5G) keresek tokot. Tudtok linkelni olyan eladót, vagy magyar boltot, ahonnan jó minőségű cuccokat lehet venni.

Köszi

Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking

(#13677) Sacaaaaa válasza pcnet (#13675) üzenetére

Sacaaaaa
(lelkes újonc)

köszönöm szépen, nagyon jól használható :)

(#13678) itouchfan

itouchfan
(újonc)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, ugyanis elkövettem egy nagyon buta hibát. Az történt, hogy gondoltam, hogy bekapcsolom a jelkódzár-at, de lefekvés előtt, fáradtan, hanyagul írtam be, és nem tudom elhinni, de lehet, hogy kétszer nem azt írtam be amit akartam, és nem tudom, hogy most mi a jelkódom ( 4 jegyű számra van állítva). Tényleg a saját itouchomról van szó, nem lopott, stb. már hosszú ideje megvan. Valaki tudna valami ötletet mondani, hogy mit tudnék csinálni, ill. hány próbálkozás után zárolja le véglegesen?

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig jól viselkedj.

(#13679) Zozzer888 válasza itouchfan (#13678) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Dugd rá a gépre:)

(#13680) itouchfan válasza Zozzer888 (#13679) üzenetére

itouchfan
(újonc)

És akkor mi lesz?
(ha "kicsit" amatőr vagyok, akk bocsi)

(#13681) Zozzer888 válasza itouchfan (#13680) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Akkor feloldja, ha elindítod a szinkronizációt, elméletileg:) De keress rá a használatiban

(#13682) itouchfan válasza Zozzer888 (#13681) üzenetére

itouchfan
(újonc)

de maikor a sajátgépben szinkronizálni akarok, akk nem jelenik meg az ipod...

(#13683) itouchfan válasza itouchfan (#13682) üzenetére

itouchfan
(újonc)

*amikor
Na szóval amikor megnyitom az ipod touch izét, akkor szikronizálom, és azt írja ki, hogy nem tudja szinkronizálni, mert nem üzemel az eszköz. :( Nem tudom, hogy mit csináljak. Valakinek valami ötlet? Előre is köszi a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#13684) Zozzer888 válasza itouchfan (#13683) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Akkor passzolom.De itt van pár ember aki jobban ért hozzá, egy próbát megérne itt is a kérdés

(#13685) pcnet válasza itouchfan (#13683) üzenetére

pcnet
(fanatikus tag)

Restore iTunesal esetleg? Csak tipp.

Recovery/DFU módban géphez csatlakoztatva.

[ Szerkesztve ]

-= iPhone 4S 16 GB Black & Samsung Galaxy S Plus =-

(#13686) Edi77 válasza itouchfan (#13683) üzenetére

Edi77
(fanatikus tag)

Csinálj egy restore-t, és amikor iTunes-szel szinkronizálod, feldobja, hogy aktiválod-e?

(#13687) Mr.Pear

Mr.Pear
(lelkes újonc)

Sziasztok!

IPhone téren már jártas vagyok, de az IPod-okat csak most kezdem tanulgatni:)

Az lenne a kérdésem, hogy kézbe véve (tehát nem az interneten fellehető tektonikai adatok alapján) hogyan lehet megkülönböztetni a 2G-t a 3G-töl? Csak mert venni akarok egy 3G-t, ami sorozat szám alapján 2G viszont Modell szám alapján 3G, és nem akarom, hogy becsapjanak. (2G-t kapjak 3G helyett)

A válaszokat előre is nagyon köszönöm. :R

Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!

(#13688) Zozzer888 válasza Mr.Pear (#13687) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Szia!

Ha 8gb-s modellről van szó , akkor ott vigyázni kell,mert a 8gb 2G és a 8gb 3G ugyanaz! 3Gből csak a két nagyobbat szabad venni.Amúgy ha feltudsz rá rakni valami appot ami kiírja a készülék típusát az is megoldás.
(Akkus-memo felszabadítós appokban találkoztam ilyennel, battery doki, stb)

(#13689) Mr.Pear válasza Zozzer888 (#13688) üzenetére

Mr.Pear
(lelkes újonc)

Hogyhogy ugyanaz? :F

Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!

(#13690) Zozzer888 válasza Mr.Pear (#13689) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

úgy hogy a 3Gből a 8gb-s modell 1-1ben a 2G 8gb-vel egyezik meg.Ne kérdezd miért volt jó ez az almának...

(#13691) Zozzer888 válasza Zozzer888 (#13690) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Ja, igen, ha felmegy rá az iOS 5.1 akkor 3G, ha csak a 4.vmennyi akkor 2G :) (elméletileg,de ezzel várjál meg másokat is:D)

(#13692) Mr.Pear válasza Zozzer888 (#13691) üzenetére

Mr.Pear
(lelkes újonc)

Igen, erre én is gondoltam (IOS5.1), de azért köszi:)

Még annyit, hogy "a 8gb-os ugyan az", az pontosan mit jelent? A belső tudása? (RAM, CPU,stb?)

[ Szerkesztve ]

(#13693) Zozzer888 válasza Mr.Pear (#13692) üzenetére

Zozzer888
(őstag)

Igen, ugyanaz a CPU,RAM, mint a 2Gben volt.

(#13694) Mr.Pear válasza Zozzer888 (#13693) üzenetére

Mr.Pear
(lelkes újonc)

Huh köszi az infót. :)

(#13695) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Hozzám került egy iPod Touch 4. generációs 32 gb-os készülék, azonban a hátlapja nem a megszokott. Mégpedig azért, mert más ábrák vannak az alján, mint ami az iPodoknál (iPhone-oknál) megszokott:ilyen
Más (legtöbb) készüléknél meg ugyebár ez szokott lenni. Tehát a Foxconn, a kuka piktogramja, stb. helyett ezen két számsor meg egyéb jelek szerepelnek. Ez miért lehet, nem tudjátok?
A széria szám megegyezik a beállításoknál szereplőjével, tehát nem cserélt a hátlap.

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | iPhone 4/4S színes bumperek és fóliák eladóak, érdeklődni privát üzenetben!

(#13696) P-SZ-S válasza peugeotmate (#13695) üzenetére

P-SZ-S
(fanatikus tag)

Ez csak annyi szerintem hogy más földrészeken, máshogy jelölik ezeket a piktogramokat, mert a szabályrendszerek is mások. Ez elehet hogy valami Kelet-Ázsiai példány (de lehet hogy hülyeséget mondok). :)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.