Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Ragnar95 #65031 üzenetére

    Ugye itthon tudom jó áron eladni, tehát nyilván amíg itthon vagyok, addig a legkézenfekvőbb eladni, főleg, ha már a vevő is várná a válaszom.

    Az N5 a kíváncsiság miatt jönne szóba, meg ugye bruttó 390 dollárért még használtan is többért tudom itthon eladni, mint amennyiért veszem. :DDD Tehát vesztenivalóm semmi.

    Ezzel az iPhone-nal mondjuk van annyi gubanc, hogy bár újonnan (refurb) vettem egy szolgáltatótól, az Apple Store-os refurb-ekkel ellentétben ez nem egy új dobozban érkezett, hanem ilyen pukkasztós fóliával, és a telefon fél évvel korábban be lett aktiválva, így ugye annyival kevesebb garim volt (ez le is járt)

    Közben elcsesződött a power gomb, az Apple kicserélte decemberben (ios 6-os modell lett az is. :DDD ) úgyhogy van egy lényegében vadi új telóm gari nélkül. (Ezt egyébként az amcsi szolgáltatóval kell ledumálnom, az Apple állítólag nem tudja módosítani a garanciát, de a szolgáltató igen :Y ) Ezt magam se hittem el, és mivel egy virtuális szolgáltatóról van szó, ahova nem lehet csak úgy besétálni, végül leszartam) Majd verem az asztalt ha lesz baja, ha fél évig nem, akkor meg úgyis mindegy, legalábbis így voltam vele.

    Hát ja, 5S-re nem vágyom, inkább majd a következőre váltanék, de hivatalosan erre nincsen gari, tehát most ha eladnám, akkor megint nyugodt szívvel vehetnék valamit újonnan, mivel van érte egy konkrét jelentkező, így van egy kis kísértés. De amúgy szeptember körül ezt eladni 100-ért, és akkor venni egy újat, az lenne a számomra logikusabb döntés.

    r3dsnake!

    Ja, sanszos, hogy mondtam ilyet. :DDD Az iPad mini mindenképp megmarad. :P Mondjuk a kinti T-mobile-nál 50 dollárért van unlimited díjcsomag, 1 giga nettel, az nekem teljesen jó lenne, a mobilnetes facetime-ot nyilván nem tudom az iPad-del helyettesíteni.

    De nem is feltétlenül N5 lenne, lehetne 5S is, csak hát minek, ha nincs rá szükségem, ellenben az újra meg kíváncsi vagyok. Ja, komoly problémák, csak hát a vevő meg már készen állna a vételre.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák