Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz vadászcsiga #26819 üzenetére

    Hogyne lenne, mindig van, de csak ilyen kicsi dolgok és nem tartanak sokáig. Általában 1. Kiakadás. 2. Egymás lehülyézése. 3. "Na gyere ide, szeretlek". lefolyású dolgok szoktak lenni. Olyan összeveszés, ami napokig tartó "durcit" eredményezett valamelyik részről már olyan régen volt,hogy nem is emlékszem rá. Aki párkapcsolatban van hosszú évek óta és azt mondja, sohasem vitatkoznak/vesznek össze valamin, az hazudik. A kulcsa talán a dolognak, hogy meg kell beszélni mindent, normálisan, hogy tudjon róla a másik, és nem halogatni/elnyomni mindig, mert az később robban, de akkor nagyot.

    Jahh és általában a nők kevesebbet veszekednek azokkal a férfiakkal, akik nem lusta tetvek, hanem részt vesznek a teendőkben. A sörrel egész este tv előtt ülő férfiembert nem csodálom,ha állandóan szapulja az asszony, miközben ugyanezen idő alatt ő mos-főz, stb. Mondjuk, amelyik nő hagyja,hogy így legyen, meg is érdemli...

    Bling95: Régebben nekünk is többször volt olyan, hogy a végére már nem is tudtuk, min indult a vita/összeveszés. Ma már időben igyekszünk szólni a másiknak, nem "várjuk össze" a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák