Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz madgie #157656 üzenetére

    Ahol mi vagyunk mar nincs tilalom.
    Allitolag egy hete meg volt kb, de nem emlekszem mit mondtak pontosan errol, mert lenyegtelen volt.
    Az azonban itt is fennallt, hogy nem mehettem be (elvileg) parom szobajaba, mert nem volt szabadon egyagyas alapitvanyi es varni kellett ra.
    Azert szerdan amikor a szules utan bementem a negyagyas terembe is ahol egyedul volt csomo ideig, meg aztan jott plusz egy anyuka a gyerekevel. Ott voltam estig, de utana kitessekeltek, mert itt amugy egyaltalan nem mehet be senki az anyukakhoz ha nincs a fentebb irt kulon fizetos alapitvanyi szoba amibol meg harom van osszesen es mindegyikben voltak.
    Tegnap csak latogatni tudtam kinti varoreszen es azert az nagyon faraszto volt paromnak, meg jottek rokonok is, es velem is akart lenni, de ez igy nagyon maceras.
    Ma delelott ujra bejottem es vegre sikerult egy meguresedo szobat megkapnunk. Igy teljesen jo, tudok neki segiteni ami epp kell, o tud pihenni es kozben egyutt is vagyunk. Itt tudok aludni, szoval amig haza nem megyunk (elvileg holnap ha minden tovabbra is rendben) mar en sem megyek ki innen, legalabb ejjel is tud tobbet pihenni igy talan.
    Ma is voltak ismerosok rokonok latogatoban, es most is faraszto volt paromnak. Szerintem ezt a latogatast ilyen korulmenyek kozott nem kellene annyira eroltetni vagy max mindenki egyszerre bejon 30percre aztan hagyjak az anyakat pihenni amennyit egyaltalan tudnak, de nem kellene azzal is foglalkozniuk, hogy ilyen kiskad meretu atlatszo taligaban kitoljak a gyerekeket a szobaikbol.
    Ja es itt tele van a szuleszet...alig van ures agy mostanra szerintem. Erdekes, hogy nalatok ures az osztaly. Nem unnepekhez kotott mikor szuletnek a gyerekek :D
    A meleg az itt is durva. Nemtom mennyi, de sok. Gondolom ez kell a babaknak, es meg igy is kis sapka, nagyjabol ket reteg ruha meg takaro van rajtuk.
    Mindent kell hozni, a tanyertol, eviszkoztol kezdve a wc papirig, mintha nyaralasra mentunk volna 2 hetre egy koleszba annyi cuccal jottunk (szoptatos parna, meg vekony + vastag furdokopeny alapol sok helyet foglal, es ezek nagy resze javasolt cuccok nem mi akartuk hozni).
    Igen valoban erdekes megtapasztalni a magyar korhazi valosagot, es ez raadasul jonak mondott, mi valasztottuk az alapjan, hogy itt a termeszetes szulest reszesitik elonyben stb.
    Baba nem is volt paromtol tavol 1-2 percnel tobb ideig az is amig wc-n volt.
    Most amikor itt vagyok mar konnyebben tud zuhanyozni is (tegnap akkor tette amikor mar a tobbi latogato hazament es en vigyaztam a gyerekre a latogato helysegben), meg barmi egyeb ha adodik. Enelkul ez nagyobb teher szerintem a noknek mint ami egeszseges.

    Na hosszu lett, meg kesze-kusza, de kb ilyen erzes is ez az egesz korhazasdi meg az ellatas (nem maga szules), pedig meg csak nem is bunkok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák