Új hozzászólás Aktív témák

  • NowWhat?

    tag

    válasz Coolmat #6690 üzenetére

    VDSL elterjedésére még várhatunk, egyenlőre csak a sűrűn lakott városokban fog elterjedni. Nem kis technológia beruházásról beszélünk most, ergo jelentős anyagi és szakember forrásokat foglal le a fejlesztés. Arról nem is beszélve, hogy ebben a technológiában az Invitel most pioneer azaz úttörő kis hazánkban és talán térségünkben is. Évekbe fog telni mire ez a technológia kiforrja magát. Kis, ritkábban lakott városokban, községekben pedig jelenleg nem kifizetődő egy ilyen fejlesztés. Az Invitel tavaly kezdte el húzogatni az optikai kábelt, a nagyobb szolgáltatók közül utolsóként, ez jelenleg járhatóbb út, de egy ilyen fejlesztésről azért már hónapokkal vagy talán 1 évvel korábban is tudnak tájékoztatást adni, vagy lehet hallani megfelelő vonalakon.

    Arról meg, hogy évről évre csökkenek a díjak meg ne legyenek illúzióink, maximum pár százasról beszélhetünk. A sebességet sem fogják már nagyon duplázni, mert a jelenlegi hálózat mind2 nagy szolgáltatónál elérte az ADSL2+ technológia végét, a fennmaradt lehetőségeket pedig az IPTV szolgáltatás foglalja le.

    A Tablettel kapcsolatban meg egyenlőre csak pozitív dolgokat tudok megosztani, nem bántam meg, hogy elfogadtam az ajánlatot. 990Ft/hó manapság jelentéktelen összeg. 2 év alatt pedig úgy is elavul illetve lelakod a készüléket. Ha majd akkor megint ajánlanak egy használható kütyüt 990 Ft-ért én vevő vagyok a konstrukcióra.

    A mobilnet pedig tuti jó vétel, 1100 ft/ért korlátlan net igencsak jó vételnek minősül. A lefedettségük is megfelelő. (Telenor hálózat)

    Kis lélekszámú településeken pedig nem lehet sajnos álmodozni, ez van és kész. Az Invitel aranyért adja a netet de például a városomban lévő szolgáltatók közül az övé a legolcsóbb konstrukció.

Új hozzászólás Aktív témák