Új hozzászólás Aktív témák

  • Coolmat

    őstag

    Üdv!

    Még a múltkor kérdeztem pár dolgot csomagváltásról, amit végül egy telepontban sikerült letisztáznunk és át is lett váltva erre a csomag. Amiket sikerült megtudnunk és talán másokat is érinthetnek tisztázva ezzel pár kérdést:

    -Ami a honlapon úgy van hirdetve hogy új előfizetőknek azt kérhetik a már meglévő előfizetők is (persze ha lejárt a hűség).
    - Nem kell vonalfenntartási díjat fizetni akkor sem ha nem telefon mellé igényeljük, úgy mondták hogy "ahol már ki van építve a hálózat ott nem szedünk ilyen díjat".
    - Csomagváltási díj nincs ha gyorsabb csomagba vált az ember még akkor sem, ha a régi lassabb csomagja drágább volt mint az új gyorsabb.
    - Ezt már írta más is itt előttem de azért leírom: az akciósnak hirdetett csomagok a hűség lejárta után 2000Ft-al drágulnak, de azt mondták hogy a lejárat előtt küldenek erről levelet is, amiben leírják az épp aktuális akciókat is.

    Ja és a korábbi vitákat olvasva egyéni véleményem a hűségről: 1 évnél többet nem éri meg aláírni szerintem tabletért vagy mobilnetért sem, mert minden évben vagy olcsóbbak lesznek valamennyivel a csomagok (persze még mindig pofátlanul drágább Invi területen T területhez képest), vagy új csomagok lesznek bevezetve (lásd VDSL).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák