Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    válasz s_e_n_k_i #17622 üzenetére

    Kedves senki barátom!

    Akkor fordítsuk meg a dolgot! Adva van egy qrva régen vajúdás alatt lévő szoftver (a NextGen), mármint az Android verziója, mely telis tele van bugokkal. Hogy honnan tudom? Most ez nem számít. Csak az számít, hogy a magyar ember magyar fejlesztésű navigációs szoftvert -olyat ami hazánkban is használható- nem tud vásárolni, és úgy néz ki sokáig nem is fog tudni vásárolni android platformra.
    Adnék én pénzt érte, ha meg lehetne vásárolni! Annak reményében vásároltam meg anno, a Basarsoft féle Primot is, hogy hátha az én pénzem nem lesz büdös az NNG-nek és hátha az én pénzemért is adnak Magyarország térképet és egyéb fizetős tartalmat!.....de elhajtottak mint a legyet!
    A mostani szülinapi akciót, ez a "nesze semmi, fogd meg jól!" okosságot pedig arra fogják használni, hogy (valószínű kevés a tesztelőjük) , hogy begyűjtsék a rengeteg ujjongó felhasználótól a hibalistát. Erre megint jók a magyarok! NA, EZ A TIPIKUS MAGYAR VÁLLALKOZÓI HOZZÁÁLLÁS!
    De azt, hogy lehetővé tegyék a magyar felhasználóknak, hogy PÉNZÉRT vegyenek valami olyat ami más országokban már elérhető, azt nem fogjuk megérni! Mit szólnál ha a helyi kocsmáros kiírná, hogy helybélieket nem szolgálunk ki!....szerintem qrvára dühös lennél! Na, én is az vagyok! :W

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák