Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz axioma #7203 üzenetére

    Tudomásom szerint a régen "sima" mínuszba menést is "A" hitelkeret szerződés tette lehetővé, a folyószámlahitel:

    "Az OTP Bank A-hitele révén a számlatulajdonos - a szerződésben meghatározott, illetve az automatikus felülvizsgálat során (mely a Junior Folyószámla esetén nem igényelhető) megállapított összegig - külön kérés nélkül, automatikusan juthat hitelhez Lakossági Folyószámláján, Junior Folyószámláján, illetve Elektronikus Számláján.

    Az A-hitel segítségével - a hitelkeret erejéig – a bank akkor is teljesíti az átutalási megbízásokat, engedélyezi a kártyahasználatot, illetve a készpénzfelvételt, ha látra szóló betét arra már nem nyújt rá fedezetet.

    Az A-hitel automatikusan igényelhető és módosítható. A szerződés erre vonatkozó bekezdésének elfogadásával az OTP Bank automatikusan állapítja meg, illetve meghatározott időközönként és meghatározott feltételek teljesülése esetén, hitelbírálati díj felszámítása nélkül emeli meg a számlatulajdonos A-hitelkeretének összegét. A módosított hitelkeret összegéről a bank a számlakivonaton nyújt tájékoztatást.

    Az A-hitelt a Lakossági Folyószámlára, Junior Folyószámlára, illetve Elektronikus Számlára érkező átutalások automatikusan törlesztik, a visszafizetett összeg pedig újra felhasználható (rulírozó hitel)." :K

Új hozzászólás Aktív témák