Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz totyak #25604 üzenetére

    Azt tudod, hogy a kártyával történő fizetés (akár NFC-n keresztüli is) - tehát elő kell vegyed a kártyát hozzá, avagy NFC-s esetben éppen nem :B - és netes vásárlás esetén megadott kártyaadatokkal történő fizetés kártyás tranzakciónak számít.
    Ebből gondoltam, hogy csak leesik számodra, ahol kártyaadatok megadására van szükség az kártyás vásárlásnak számít, míg ahol erre nincs szükség az nem számít annak.

    Sajnálom, hogy nem volt segítség amit kérdeztem, de akkor azon gondolkodj el, hogy az általad említett pl. iCsekkbefizetés vagy utalás milyen módon kapcsolódik bármilyen bankkártyához -> semmilyen módon, bár iCsekket nem vágom, mert nem használom :B szóval azzal kapcsolatban a tévedés jogát fenntartom :DDD . Ugyanez igaz a csoportos beszedésre is.

    Viszont pl. PayPal-lal történő fizetés a hozzá kötött bankkártyán keresztül - tehát nem PP fiókon lévő egyenlegből fizetés - kivétel, mert ott vásárláskor nem adsz meg kártya adatokat - csak mikor hozzákötöd a kártyát a PayPal fiókodhoz. Ilyen alapon lehet még 1-2 fintech fizetési felület, ami szintén bankkártyán keresztüli fizetést tesz/tehet lehetővé.

    szerk. készpénzfelvételt általában nem szokták kártyás tranzakciónak tekinteni, de fene tudja :B

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák