Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz dredjudge84 #24514 üzenetére

    elég rég óta Unicredites vagyok (kb 10 éve már :) ) Az appjukat szeretem, lehet vele elvileg kártya nélkül is felvenni készpénzt, de még nem éltem vele.
    személyes ügyfélszolgálatnál csak budapesti tapasztalataim vannak. A Sugárban van bankfiók, oda csak végszükség esetén, nekem anno a központ, ami most nem jut eszembe hol is van, se volt egy nagy szám. Viszont ami a Shopmarkban van, az nagyon pozítiv, ott nagyon segítőkészek mindig.
    A telefonos részük szintén elég barátságos, mindig tudtak gyorsan segíteni, maga a telefonos menüjük viszont nem tetszik, szinte sose találom, ami nekem kell :D Ellenben éjjel-nappal hívható, ami nekem anno nagy szám volt, nem tudom most más banknál mi a szokás.

    Nem nagyon használom egyébként a kártyájukat, egy helyre volt beregisztrálva (egyébként Curve mögött használom), Kiszivárgott a bankkártya adatom, telefonáltam, azonnal letiltották ugye, azt mondták 10 munkanapot vállalnak a kinyomozásra, de kb. 3 nap múlva már vissza is kaptam a leemelt összeget.

    Nekem pozítiv a tapasztalatom velük, de ha nem náluk lenne a hitelem, minden zokszó nélkül váltanék bankot, annyira nem ragaszkodom hozzájuk :D

    zsola400: köszi, ezt jó tudni, akkor nem adjuk fel :)

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák