Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz axioma #11900 üzenetére

    Elbeszélünk egymás mellett, s így terméketlen lesz az eszmecsere.

    Te arról beszélsz, hogy te, mint egyén, hogyan használok ki a bankok, MÁK adta lehetőségeket, hogyan trükközöl, használod ki a kiskapukat a saját érdekedben és javadra. Én ezt megértettem, semmi bajom vele, csináld!
    Csak közben ne feledd el, hogy van a másik oldal is (bankok, MÁK), nekik is vannak érdekeik, céljaik. Nekik nem érdekük, hogy te trükközhess. Nem érdekük, sőt kárukra van, ha neked folyamatosan van 1,5 milliós ingyenhiteled.
    Én arról beszélek, ha az egyre több az egyéni akció, ha ezek tendenciává válnak, akkor a másik oldal lépni fog. A saját érdekei védelmében velük (veled) szemben.
    Ez történt a lombardhiteles MÁP+ vásárlásoknál. Ha 1 ember csinálta volna pl. összesen 100 miliós tételeben, akkor senki sem foglalkozott volna vele. De egyre több privátügyfél csinálta. Érdeke volt nekik, a bankoknak is. És összességében nem 100 milliós tételben, hanem tízmilliárdos nagyságrendben. Ez ellentétes volt nem is a MÁK, az állam érdekével, tehát léptek, szigorítottak.
    A lényeget tekintve ugyanez történt a hitelkártyák visszatérítéseinek szigorításánál is.
    És megtörténhet pl. egy prémium számlacsomagnál is, ha a bank és az ügyfelek (részben ellentétes) érdekeinek egyensúlya felborul.

    Nézd vissza az első hozzászólásomat ehhez a témához! Nem azt írtam, hogy ne csináld, hanem azt, hogy nyilvánosan ne propagáld.
    De szabad vagy rá, nem kell megfogadnod a tanácsom. Tőlem nyugodtan leírhatod részletesen szabatosan, közérthetően, hogyan lehet ingyen számlához, 1,5 milliós ingyelhitelhez jutni. Kövessék a példád ezren, tízezren. Azután meglátjuk, mi lesz.

    Az tuti hogy a tr.ado korul vezettek be a MAK vasarlas kizarasokat ...
    Abból, hogy két esemény közel egy időben történik, nem következik, hogy az egyik esemény oka a másiknak.
    Bocs, de a folytatást egyszerűen nem értettem, nem tudtam követni. Azt végképp nem értettem, hogy miért írod, hogy ugrom a rossz "atlag"szamitasra. Semmilyen átlagról nem írtam.

Új hozzászólás Aktív témák