Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz sifarr #11897 üzenetére

    Nem tudom mit szeret es mit nem a MAK, de hogy 5+ eve csak 2 honapon belul lejaro DKJ-t veszunk mindketten mindig kartyakkal es egy szavuk nem volt az biztos.
    Nyilvan a szigoritasnal atertekelem, hogy nekem mit er meg. (Jelenleg ugy 1.5M ingyenhitelunk van a hitelkartyakbol MAK-ozassal... nem mindegy, mert a cib-esert meg 7.77%-t fizetek).
    Raiff meg lepodjon meg, de ha regi premium ugyfelkent nem adott rovid tavu kolcsont ertekelheto kondiciokkal (ha 7M-t kertem volna akkor lett volna csak az utcarol beesonel olcsobb, de a 3 ev minimumbol es a draga elotorlesztesbol nem engedtek, sot me'g indulaskor is le akartak venni 1%-ra -- a cofidis-nal is jobb hitelt kaptam volna), akkor nem nala bankolok. Az 1M+ hitelkartyamon a havi partizezer beszedesi megbizas maradt csak, ugy megnyirbaltak a kedvezmenyeket, ugyhogy inkabb viszem el onnan a szolgaltatasokat nem hozom, de hat pont ezzel lehet penzt sporolni, rugalmassag es tajokozottsag.
    Az tuti hogy a tr.ado korul vezettek be a MAK vasarlas kizarasokat (FHB-nal meg fizettem si 3 ezreleket az 1% visszateritesert), es amugy a hitelkartyaknal volt csak ilyen, igy az hogy a beteti kartyak atlagos hasznalata mennyi, semmit nem mond el szerintem a hasznaloi korrol (nekem van beteti kartyam amit evente 1x vettem elo, na jo most a revolut-ra mar parszor hasznaltam, de ezzel is lefele huzom az atlagot - a visszateritosoknel egeszen biztos vagyok benne, hogy a kartyakoltseg visszatermelese a minimum, oda mind1 mit epitettek bele matekilag kijon hogy tobb mint 30%-a lesz annak a tr.ado, alvo kartyakkal egyutt is biztos joval magasabb a betetinel). Bocs, matematikus vagyok es ugrom a rossz "atlag"szamitasra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák