Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz dgyuri0123 #93972 üzenetére

    Én a komplett kábelezésről beszéltem végig. Azt leszögezhetjük, hogy az erősitő-hangdobok között a leglényegesebb a kábel minősége, ha csak azt nézem, akkor a 110 ezer nem volt kirivó úgy, hogy ennek fele a dobozok belsejébe lett rakva.
    ozzy711: hallható volt, nemcsak hangosabb volt azoknál a frekvenciáknál, de torzitott is, persze más tartományban is voltak hibák. Nem denevér fülem van, valószinűleg nem a kiemelést hallottam önmagában, hanem az ezzel egyidőben fellépő torzitást. Mivel a Canton eredeti magassugárzója belépő szintű, voltak anomáliál, ezt sikerült a Scan Speak-kal kiküszöbölni, s persze a hang minősége is más dimenzió :)
    Nagyon szép hangja lett a rendszernek, selymes, hosszan hallgatható (és nagy hangerőre is igaz) hangja van ezeknek a magassugárzóknak, nagyon megérte költeni rá.
    Amik még hátra vannak a rendszer épitésében:
    A forrás-előfok kábelezésének cseréje a tápoldalon és a jelutakon, ahol lehetséges. Aégfokban a biztositék aljzat kikerülése a "hangoldalon".
    Hangváltó panel, banándugók, hangcsatlakozók kiiktatása.
    Hangdobozon belül merevitések rendbetétele, hangdoboz előlapjának festése (a gyári bevonat sajnos tönkre ment a magassugárzó cseréje miatt).
    Hangdoboz alátét készitése, beszerzése, hangdoboz tüskék már megvannak hozzá.
    Decemberben elvileg kész leszek vele :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák