Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz vodi #4811 üzenetére

    Egy HD ready lcdTV-t javaslok abban a méretben, azok 1360*768-as felbontást tudnak (van ami csak papiron, és valójában csak 1280*720-al lehet meghajtani, holott elvileg maga az lcd panel meg 1360*768-as natív felbontású), ez azt jelenti, hogy teli képet kaptok mindkét HD formátumot nézve.

    Összekötésre csak és kizárólag digitális átvitelt célszerű használni, vagyis a kártya kimenetét és a tv bemenetét a típustól függően vagy HDMI-HDMI, vagy HDMI-DVI, vagy DVI-DVI kábellel kell összekötni, ennek a vezetéknek az árát bele kell kalkulálni az árba. (olcsó hama gyártmány is tökéletes a célra)

    Vidkariból a filmnézés céljára gyengébb radeon is megteszi, pl egy HD2400 -as kari is ugyanolyan UVD-t tartalmaz, mint a 2600-as. Ebből a szempontból viszont már érdemesebb lehet a 3x v. 4x-es széria olcsóbb tagját megvenni, fejlettebb UVD miatt.

    Viszont számítógép helyett lehet jobban járnátok egy kis "filmlejátszó dobozzal", franc tudja mi a neve, most jó áron lehet kapni a WDTV Live-ot, valamint az Asus oplay cuccát, utóbbiról teszt is van itt a PH!-n: [link]
    Filmet meg lejátszhatna a már meglévő gépeitekről helyi hálón keresztül.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák