Új hozzászólás Aktív témák

  • vodi

    csendes tag

    Szevasztok, végigolvastam minden olyan cikket ami az első hozzászólásban linkelve volt így kicsit világosabb ez a 720-1080 hd, cpu, vga mizéria.
    A prob"láma" a következő.
    Eddig egy sima 70 cm körüli "60"hz-es képcsöves tv-t használtunk filmnézésre amit egy darabig egy mindent vivő yamada divx-es asztali lejátszó hajtott, pár éve pedig az én radeon 3850-em tv kimenete működteti( vagy épp mai volt a gépben vga). Antenna régóta nincs bedugva, kizárólag internetes sorozatos, dvd, és rippes dolgokat nézünk (mindenki tudja kb mire gondolhatok) és a 4 éves ikerpár is hasonló forrásból származó dolgokat néz ugyanezen a technikán.
    Asszonykámnak is van számítógépe, enyém kicsit erősebb és azon morfondírozunk hogy az övé helyett összehozunk egy kis fogyasztású internetes mesenézős, esti mozizós majdnem egész nap ketyegő csendes ketyerét egy hozzá való tv-vel ami akár monitorként is funkcionálhat.
    Ehhez a tervhez jelenleg egy passzív hűtésű radeon hd 2600 van ami a cikkek alapján felhasználható lehet, ehhez kellene párosítani egy csendesen hűthető procit és egy 80 cm környéki 16-9-es lcd tv-t.
    Ha valaki nálam tájékozottabb és segítene megköszönném nagyonnagyon :)
    A project árérzékeny nagyon és nem a full hd az igény, az majd következőre.

    vodi

Új hozzászólás Aktív témák