Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    válasz balojazz #76351 üzenetére

    Sztem itt elsősorban a te lelkivilágoddan nem stimmel vmi. Ugyanis nem tudom mi lehet ronda pl. egy kerámia főzőlapban: ugyanolyan mind.
    Most fogjuk cserélni a konyhát, a konyhagépeket már megvettem. Ebből az elszívóm Gorenje, egy döntött fekete üveglap meg egy függőleges kürtő. Nem ronda, nem is tud az lenni. Amúgy egyáltalán nem érdekelnek a márkák, nekem semmit sem jelentenek: az új konyhában pl. minden gép más márkájú lesz, azt veszem, ami jó ár/értékű és tetszik. Az elszívó Gorenje, a sütő Elux, a gázfőzőlap Klarstein (na ez brutál dizájnos, a fekete kerámiaüvegen a sárgaréz égőkkel), a mosogatógép marad a mostani Teka, a mosogatómedence valami noname gránit. Na utóbbi tényleg kicsit kevésbé kifinomult, mint a másik lakásomban lévő Blaco. Csak ez 40 volt, az meg most 114-be kerül.
    Amúgy a szüleim Gorenje hűtőládáját még - anno 35 éve amikor mindenki - a kocsi tetején hoztuk haza Ausztriából, tavaly cserélték le a szüleim. És nem azért mert nem működött volna, csak energiahatékonyságban szállt el mellette a világ. Ja, tényleg, a mikróm is Gorenje, 15 éve működik.

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák