Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz krx21 #55029 üzenetére

    Tudod mivel próbáld ki, már persze ha megvan a film. Ezzel (is) szoktam 0-180 állást tesztelni, kív vagyok ennél a jelenetnél hallasz-e különbséget: LINK Tehát ha van otthon elfekvőben Rise of the Planet of the Apes BD vagy MKV, akkor eredeti hangsáv bekapcs, és a film vége felé, mielőtt a félhülye majom felmászik a fára belesúgja James Franco fülébe, hogy: Caesar is home, itt mehet nagy hangerőre, és meghallgatás mindkét állásban.

    No itt egy picit elszállt a hangmérnök a majom torkából előjövő mélyektől, de sebaj :) Még nem volt rá példa, hogy ne legyen különbség. A centiket pedig miért bíznád az erősítőre, mikor nálad pontosabban senki nem tudja lemérni.

    Más: steril filmek kedvelőinek elképesztő látványt fog nyújtani a A magányos lovas BD transzfer. Hihetetlen részletgazdag és ritkaságszámba menően éles és pontos a képe. Szóval ebből a szempontból ajánlott.

    A The Conjuring, mint film sem rossz a kategóriájában, a hangja még ennél is jobb. Olyan minőségi recsegés és ropogásokkal van teli, melyeket utoljára talán a remastered Titanic BD-n hallottam, ami ebből a szempontból etalon, amellett, hogy elképesztően pontos a a hangja.

Új hozzászólás Aktív témák