Új hozzászólás Aktív témák

  • spiky03

    veterán

    Meg van az új szerelem egy ELAC hangfalban :D
    Ma voltunk haverral a Kornerben hallgatózni.
    Meghallgattunk egy Mission MX-3-at, a Polk TSi300-at és egy ELAC FS 67.2.
    Hát mint mondjak tényleg igazuk van, hogy az ELAC a legjobb ezek közül.
    Ami érdekes volt, hogy míg a Steamernél tetszett a TSi300, addig msot hosszabb távon már nem bírtam hallgatni, mert nekem annyira zavaró volt benne a sok magas. Vittünk zenét, meg ott is mutattak 1-2 muzsikát.
    Amit hallgattunk az a Steameréknél hallott Toto - I will remember volt. :)
    Az MX-3-on részlet szegény volt, inkább mélyebb, a TSi-n részletezőbb volt, de nagyon sok magassal. Az ELACon nagyon rendben volt.
    Kíváncsiságból betettük a David Gueta feat Snoop Dogg - Sweet című szerzeményét (nézett is ott a főnök, aki mellesleg nagyon rendes volt, a hallgatózás után tartott külön előadást a hangfalakról:) ) az MX-3-on meglepően jól teljesített. Mondjuk nem is nagy részletességet kívánó zene. :) Az akusztikus zenék jobban szóltak az ELAC-on meg a Polkon. Mondjuk ami fura volt nekem még az ELAC feszes mélyei pl a Sweet-nél. De ez gondolom azért lehetett, mert eddig nem ilyen mélyeket hallottam. :DDD

    Sajnos az ELAC-ból a kisebb verziót nem tudtuk meghallgatni, mert amikor oda mentünk még nem volt, később hozta meg a főnök, akkor viszont már jött a következő hallgatózni kívánó vásárló. :)
    Dali Conceptet most sem tudtuk meghallgatni, pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk rá haverral, mert most is lehúzta a főnök is, hogy nem egy jó hangfal.
    Valamint rendes a főnök mert mondta, hogy ha akarunk menni legközelebb hallgatózni, mert ugye már ők sincsenek nyitva szombaton, akkor ha megbeszélünk egy időpontot, ő bejön a boltba és bent marad tovább. Ez viszont rendes dolog tőle/ük szerintem.
    Jah, és már a Steamernél is van ELAC, a héten vitték nekik, ha valakit érdekel. :)

    Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredtem. :R

    SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Új hozzászólás Aktív témák