Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurczy

    őstag

    válasz BBéci #32496 üzenetére

    (#32493) nuke7 Na most akkor döntsük már el, hogy távol vannak-e a szaros frontok egymástól vagy közel? Nem egyszerű nektek sem megfelelni... 2 méter kevés, 3,25 sok. Konkrét méretet kérek!

    (#32494) M_AND_Ms A hátterek elhelyezése a legkevésbé problémás érzésem szerint, csak hirtelen odapattintottam valahová őket. Kivitelezhető amit írtál.

    (#32495) Deadzone41 Köszi! Megnézem, értelmezem.

    (#32496) BBéci Ez nem opció, a meglévő dolgokból kell építkezni. Az itteni instrukciók alapján készítettem 3 féle változatot, de mindben találtatok valami hibát. Ha csak a falakat és a rajta lévő nyílásokat tekintem, akkor mik azok a méretek amiket tartani kéne? Kicsit nehéz ám kiigazodni rajtatok. Messze vannak a frontok. Ősszébtolom, de aszimmetrikus az elrendezés. Betolom tengelyre, megint távol fannak a frontok. Átforgatom az egészet, túl közel vannak a frontok meg egyébként is közelről akarom hallgatni őket. Döntsétek már el, hogy mi a bré van! :D

    (#32500) BBéci A 2,50 már több verzión is megvolt, tán 3-at tudok belőle csinálni.

    Amerikai konyha: Amerikai találmány, kifejezetten jó is. Arra találták ki, hogy ha anyu főz, meg a házimunkát csinálja, akkor rálásson a gyerekekre. A bökkenő az vele, hogy amíg kint van tiszta nappali a zenehallgatásra, vendégek fogadására, stb. Itthon próbálják szellősebbé tenni a 30 m2-es egyszemélyes lakásokat, de nem erre lett kitalálva. Magyar ember hagymával főz, ugye.

Új hozzászólás Aktív témák