Új hozzászólás Aktív témák

  • Oldfighter

    senior tag

    válasz #10726912 #22873 üzenetére

    Én voltam az a másik valaki. :) Én mondjuk valami középkategóriás készülékek közt keresgélek lassacskán, hozzá illő hangfalrendszerrel együtt. Tavaly a videórészleget cseréltem le totál.
    Nálam nem igen megy túl a félhangerőn a Panasonic, az a szint "kellemesen" hallgatható a panellakásban, kéretlen érdeklődőktől mentesen. :) Mint korábban írtam, nálam nincsenek ilyen műszaki gondok, anno nekem ez nagy lépést jelentett az első Thomson szettemhez képest, főleg úgy, hogy ebben már volt DTS dekóder. :) Hiába, a kétezres évek elejéről beszélünk, azokban az időkben nem volt valami bő választási lehetőség az ( általam) elérhető árszegmensben. Ha jól emlékszem akkor még olyan hatvanezer forintért vettem. Akkor nagy ásznak számítottak a Sony erősítői ( STR-DExxx széria, ha jól rémlik), melyeket olyan százezer forintért árultak.
    Amúgy meglepődve tapasztaltam, hogy újra hazai forgalomba kerültek a Sherwood erősítői. Mondjuk én leginkább a Denon és H/K erősítői közt keresgélek méltó utód után.
    És egy pillanatra még a hangfaltémára áttérve....
    Korábban páran említést tettek a Dynavoice termékeiről ( magam is szimpatizálok a márkával a jó ár/érték viszony miatt). Hallgatta őket valaki innen? Korábbi kutatómunka alapján, sokan azt mondják, hogy simán egálban vannak magasabb kategóriájú/árfekvésű termékekkel is.

    Süket szomszéd a jó szomszéd!

Új hozzászólás Aktív témák