Új hozzászólás Aktív témák

  • rappit4

    őstag

    Sziasztok!
    Ma reggel volt szerencsém részt venni a Magyar Hangalkotók Egyesülete által szervezett Dolby Atmos terem bemutatón az új etele plázában. Mindenkinek tudom ajánlani, hogy nézzen be egy film erejéig. A bemutatón végigmentünk az összes Atmosos termen és végighallgattuk a klasszikus dolby atmos demókat amiket mindenki ismer illetve néhány részletet a Duneből és az új Batman filmből. Elképesztő amit műveltek ezekkel a termekkel, végre van magyarországon minősíthető akusztikájú és technikai felszereltségű mozi!!! Nem úgy mint a Cinema Pink ahol a felső hangsugárzók kábelei szabadón lógtak bekötetlenül a gépházban. :DDD Rendesen Dolby konzulenssel lett certifikálva a mérés és a kialakítás.
    A hangszórók nem JBL, hanem a Dolby sajátjai (az SLS gyártót vásárolták fel ha jól tudom). A nagy teremben pl a Dolby System 136osok vannak vászon mögött. Brutálisan szólnak. A dolby procik a cp850 azt hiszem. A végfokokat nem tudom pontosan de biztos hogy hozza a dolby szabványt.
    Sajnos egyelőre csak szinkronosan van a Batman, ez ugye a forgalmazó hibája nem a mozié. :(
    Ja és még egy extra, itt mindig jó hangerőn mennek a filmek és nem fogja lehalkítani a gépész mert valaki kimegy reklamáni hogy túl hangos a film.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák