Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    válasz spiky03 #176458 üzenetére

    Szerintem ez túl van lihegve picit. Volt olyan szettem, ahol más volt a center, a front, és a surround. Egy közös volt bennük, mindegyik normálisan megtervezett, kiegyenlített hangú cucc volt, egyik sem a hangot agyonszínező fajta. Tökéletesen lehetett mozizni vele, konkrétan egy év alatt egy olyan pár másodperces jelenet volt, ahol látványos volt, hogy nem egyformák. Pedig folyamatosan figyeltem, hogy mennyire térnek el. Nyilván ha csupa olyan hangsugárzót párosítasz össze amelyek gyárilag direkt úgy vannak megtervezve, hogy van egy igen jellegzetes saját karakterük, az egy nagy katyvasz lesz.

    Meg volt például olyan szettem is, ami full ugyanazokkal a hangszórókkal volt felépítve,de ami mégis jobban szólt a régebbi Martin Logan centeremmel, mint a saját amúgy egyébként szintén elég jó és méretes centerével. Hiába hogy azzal volt egységes a hangszórókészlet. Mint center az ML magasabb szinten volt és ezt ki lehetett hallani.

    Szóval fontos hogy egységes legyen a megszólalás, de a komponenseknél is igen fontos, hogy külön-külön milyen szintet képviselnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák