Új hozzászólás Aktív témák

  • Yoda23

    csendes tag

    Sziasztok! Olvasgatom a fórumot, és látom rengetek ''szakértő'' van itt fennt. Ezért is szeretném kérni a segítségeteket, hátha át tudjátok adni nekem is a tudást! Szóval a dillema:
    Szeretnék építeni 1 mélyládát, amihez adott egy 30cmes 150Wos 4 Ohmos mélynyomó ( ez még régről maradt nálam, viszont most újra nem futja, sajna) és ehhez szeretnék készíteni 1 sarokba passzoló dübögőt. Az erőlködő 1 videoton 2*50Wos lesz hozzá. Majd ezt is bővítem, ha lehetőség adódik, de addig is a kérdések:
    megvan ez a winisp, de fogalmam sincs pár adatról, mert nincs rajta a hangszórón, és az lenne a kérdés, hogy hány literes mélyláda volna az igazi ehhez.
    Sarok alakja lészen, mert egyben szekrényként is kell üzemelnie (a kicsi kecóm miatt, majd ezen lesz pl. virág stb), ez szerintetek mennyire jó ötlet? mert még sehol sem láttam sarok kivitelű ládát.
    És hogy merre legyen beleállítva a mélynyomó. Nézzen simán kifelé felém, vagy befelé, vagy lefelé, avagy rejtsem belülre? Mert már letöltöttem 1 igazán komoly mélyládát(exponenciális subláda), de annak a paraméterei 220*80*60cm, és ez elég nagy a számomra, és itt a mélynyomó el van rejtve és előtte van egy V alakú út csinálva.
    Valahogy igy: ----------------------------------------------------------------------------
    I / mélynyomó \ I
    I_/________________/---------\_________________\_I
    I/ ˇˇ \I
    I\ \______/\_______/ /I
    ˘˘˘˘ itt nyílt ˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘ itt nyílt ˘˘˘˘


    sorry a beteg rajzért! de valami hasonló, kicsit a hang útja hosszabb, és nagyobbat verődik. Ilyenre gondoltam,csak sarokba.
    A láda összerakással nincs gondom, menni fog minden, csak az alaprajzban kéne segítség! Alap 80*80*114 es háromszög, és 40 cm magas( ez fér be csak) 2cmes keményfából.
    Előre is köszönöm a válaszokat!
    Üdv, Yodamester

Új hozzászólás Aktív témák