Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz H.Ezredes #4469 üzenetére

    Lehet legfeljebb az lesz a mester helyet a második foglalatos kártya,és az elsőbe bele préselhet egy ref kártyát,vagy egy kissebb 2helyet foglaló hasonló mint az én giga oc több ventis kialakítású kártyát ami nekem is van.
    Kevésbé forró a picsáj@ a böhöm szépségnek,így a három venti egy kártya résznyi rés között kap némi friss levegőt,de azért egy venti profil javasolt ami magasabb fordulaton sem hangos.Sok lap van amin érdemes a PCI E elhelyezkedést meglesni olyat érdemes venni aminél 3 szabad hely van,és utána jön a következő sínpár,mert akkor lesz rés a kártyáknak.
    Néha akkorát nevetek mikor látom,hogy a reff is egymás seggé,en van elképzelhetem tuningra milyen,és mekkora venti fordulatú profilt kell majd neki megadni,hogy ne melegedjen szét a Mester kártya sokszor szinte egy szuper vékony Always betét sem férne be a kettő közé,így cinkes a friss levegő fogadása.
    KB olyan mintha a lég kondinknak a kifúvó részét betömném szigetelő habbal,vagy a kézi ventilátoromra egy vastag szőnyeget terítenék.Csúnyán esne a hatásfoka amire tervezték.
    Az ilyen lapoknál jön jól a vizezés,vagy a Single kártya.

    [ Szerkesztve ]

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák