Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz sz.j #3547 üzenetére

    Egy HDD-t akarok átadni a vevőnek. Az a fő nyomorom, hogy vár rá.

    Erről a HDD-ről már minden adatot átmentettem a GPT-s 3TB-osra, maradt rajta egy 50GB-os rendszerpartíció. Mivel fel volt telepítve a 15-ös Ghost a gépemre azzal elmentettem egy lemezképbe és rá akartam tenni a 3TB-osra, hogy aztán a másik teljesen üresre formázva átadható legyen, de amíg át nem klónoztam a rendszert nem merem odaadni a kisebb HDD-t, mert nem lesz hová átmozgatni az adatokat a 3TB-osról ha ne adj Isten variálni kell.

    Ha jól értem akkor annyi csak az egész, hogy Macrium Reflect-el mentsem le újra egy új lemezképbe és azzal már fel fogom tudni tenni a 3TB-osra az általa struált fájlt, mert abban benne van a GPT támogatás, de a 15-ös Ghost-ban meg nincs teljesen benne?

    Valami BIOS-os szivatás is van? Egy P55A-UD7-es lapom van, szerintem lesz a BIOS-ban támogatva UEFI/EFI, mert az UD7 verziókban minden szar szokott lenni, de tegnap este már nem néztem meg, mert késő éjjel volt mire belefutottam a problémába és csak most olvasgatok hogy mi újság van. Tegnap elment az idő az adatmozgatással.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák