Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz classic B #91341 üzenetére

    Most már tudom milyen veszélyes ajánlani bármit is, mert elég nagy a szórás ízlés terén.
    De azért írok, és hátha Neked is bejön, ráadásul még van összehasonlítási alapom, mivel SoundMagic E80-ról váltottam FiiO FH1-re és egy teljesen új világ nyílt elém. Tágabb tér, sokkal jobb instrumentális szeparáció és sokkal de sokkal több részlet.

    ..csakhogy FH1-et már nem árulnak, de biztosan tennék egy próbát az FH1s-el, mert ha bejön a hangzásvilág, akkor nehezen fogsz ennél jobb ár/érték arányút kapni.
    Tehetsz egy próbát 1 DD driveressel, amilyen a SM E80 is: FiiO JD7. Részletességben és zenei élményben kb. FH1 szint (olyan írta amazon reviewben, aki hallotta már mindkettőt).

    A helyzet az, hogy ma nyugalomban fogok még AB-zni, de 90%, hogy az FD7 megy fel apróra, mert megint azon kapom magam, hogy inkább az FH1 után nyúlok, mert élvezetesebben szól rajta a zene.
    Ráadásul ami durva, hogy a magas tartomány tetején még mindig leradírozza az FH1 az FD7-et. Pölö a triangulumot csomó számban vagy egyáltalán nem hallom, vagy halkabban és kevesebb részlettel. A cintányérról meg ne is beszéljünk. Az a Knowles 33518 nagyon faszájosan oda lett hangolva.
    Az elektromos gitár zsizsegése, amit nagyon imádok (ez alapján talán 1-3k tartomány?) is jobban átjön az FH1-en. Szerencsére FD7-en is jelen van majdnem hasonló részletességgel, de érezhetően hátrébb került és jobban kell érte fülelni.

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák