Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz sMblz #50003 üzenetére

    Ilyesmi árban nyugodtan nézd meg az ajánlóban szereplő cuccokat: Soundmagic E10, E30, Vsonic VSD1, VSD3, de még akár egy Pisont 2 is jobban szól annál a Sennheisernél.
    Ha otthonra van egy DT770-ed, akkor annyira nem biztos, hogy érdemes áldozni fülesre, nyilván attól függ, hogy mennyire használnád, meg attól is, hogy miről hallgatnád.

    premierpark: Piston van ezüstben, nem tudom, hoyg az mennyire jó, illetve mintha Sony MH1C is lenne fehérben, azon is vannak vezérlőgombok és ez lapos kábeles. Meg talán Soundmagic E10s is lehet, hogy van fehér.
    Csak ezek lehet, hogy jobban szólnának, mint a beats...

    elod22: Ezeket még lehet kapni? Ami nem G-vel kezdődik, azt úgy tudom, hoyg régebben a kínai piacra gyártották, például az R04 az aznos a GR04-gyel, de ez már 2 éve is kifutónak számított. Érdemesebb szerintem az új modellekből válogatni. A VSD3 amúgy szerintem egyáltalán nem nőies élőben, inkább egy tank hatását kelti :)
    A Bw R1-et kb egy másfél éve sokat dícsérték itt a topikban, sokan vettek is, de aztán mással összehasonlítva annyira nincs jó hangja. Akkor már vehetsz egy E10-et is, abban is erős a basszus, és könnyebb beszerezni.

Új hozzászólás Aktív témák