Új hozzászólás Aktív témák

  • Chappy

    tag

    Heló!

    Tudom, idiótának tűnik a dolog, de olyan fülhallgatót keresek, ami jól izolál és elég hangos. Elsősorban buszra, metróra kellene FILMet nézni, tehát hogy halljam a zajban a szöveget, mellette a semmi (másodsorban zenére, ha válogathatok mélykiemelt és kiegyenlített a preferált, de ez kb mindegy is). Ugye itt gond az is, hogy nem VLC-n nézem, így nem tudok hangot boostolni, mint egy gépen. Emellett pénzem se sok lenne rá, örülnék ha 2k-ból megúsznám, de 5 a felső határ. Valamit tudtok javasolni, ami itthon beszerezhető (pl edigital, aqua és társainál)?

    Mási kkérdés az agybadugós fajta: ilyesmire gondoltam, viszont sose volt ilyenem (800-1200 Ft-os fülhallgatóim voltak eddig, mindig ami olcsó volt). Fülgyulladást, ulyesmit mennyire okoz? Ez nekem azért necces, mert félévente a jobb fülem valamitől mindig begyullad tök random, és nem szeretném ha a fülestől havonta/hetente gyulladna be.

    A minőségről kérlek ne győzzetek meg, van rendes fejhallgatóm, meg rendes hangminőségú hangfalam, csak nem ezekbe utaznék.

    Köszi előre is a helpet!

    Szerk.: busz alatt a jó zajos pesti buszokat értem, amik a metróval vetekszenek

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák