Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Ati1979 #40678 üzenetére

    Amíg nem jobbak, mint az asztali láncok, addig nem látom az okát, hogy a véleménynyilvánításhoz pont ezeket hallgassam meg. Hallgattam sok sonyt és asztali láncot magasabb kategóriákból például.
    Még sose tapasztaltam olyat, hogy egy rosszabb fülhallgató megtáltosodna. Olyat már tapasztaltam, hogy egy jobb fülhallgató 1-1 forrással nagyon rossz volt, de ezen adott árkategórián belül maradva másik készülékkel is lehet tapasztalatom szerint segíteni, nem kell egyből 2 minimálbért elkölteni.

    A témához szorosan már nem kapcsolódik, csak az én véleményem az egész mizériáról, reagálni se kell rá:
    Kácsáéknál legutóbb nagyon ajánlgatták, de nem próbáltam ki. Számomra értelmetlen drága kütyük.
    Buszon-metrón-repülőn egészen biztosan nincs élvezetfaktorbeli különbség számomra egy clip+ és egy AK120 között (persze ha már megvette az ember, akkor ha más nem, pszichés alapon lesz élvezetfaktorban is különbség bárhol, indokolni kell magának a vásárlást, ilyen az emberi magatartás), és a drága fülhallgatónak se látom értelmét itt (ezt már kifejtettem), autóban nem használok ilyet, mert veszélyes (rádiót se hallgatok), az egyetlen hely, ahol értelme lenne, az az újabb fajta vonat, de azzal meg nem közlekedek. Ha hazaér az ember, akkor meg bekapcsolja a szép nagy hangdobozokat, de ha erre nincs lehetősége, akkor egy fejhallgatós lánc sokkal olcsóbb.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák