Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shufny #15037 üzenetére

    Nem volt túl sok időm most ezekkel foglalkozni és most egy darabig úgy néz ki nem is lesz.
    Jobban elmerültem a gr07-ben, az ie8-ban, a monsterekben, és az sm3-ban.

    A gr07-ről még nincs túl sok info, köszönhetően annak, hogy relatíve új. Clie száraznak titulálta és a Re0-t mellette 'more fun sounding'-nak jellemezte :S. Fura.

    Az ie8-ról láttam a headroomon egy frekigörbét, melléraktam a dt770-ét és elkerekedett a szemem. Azt nem tudom, hogy max mélykiemeléssel történt e a méricskélés, de a 'mid bass hump' óriási, ha megnézitek. 100Hz körül 15db-elt emel.

    Az MD 325$-nak joker threadjében van. Én reálisabbnak szoktam tartani az MSRP árat mellette, az 499$, ha jól emlékszek. Az MD 'jazz lover'-eknek készült. Én semmilyen jazzt nem hallgatok. A pro gold és a pro copperbe még bele kell merülnöm, de frekigörbéket nézegetve ezek már számomra is igazi 'bass monster'-eknek tűnnek.

    Az SM3 rendkívül igéretesnek tűnik minden aspektusban. VAT-tal még mindig ugyanott vagyok, mintha a francia oldalról rendelném. Ott az euro magas árfolyama teszi az árat szomorúvá.

    Peti66: a Gradokban szeretem a közvetlenségüket és a csillogásukat, még mindig azt mondom, hogy zongorát, női énekhangot és vonósokat semmin nem hallottam ilyen fantasztikusan szólni. Támadó hangjuk fantasztikus volt grungera meg hard rockra. Bár eddig csak az sr225i-t hallottam hosszabban, és a tuningolt sr80-at (MS1). Fogalmam sincs iemek terén hogyan muzsikálnak. Relatíve újak ezen a téren. Beszerezhetőségük további akadály lehet. Európában annyira éri meg Gradot venni mint USA-ban Sennheisert.

    Minden esetre nemsokára lesz egy 'mid centric', egy 'warm' meg egy 'analytical' hang amit méregethetek. Ezután könnyebb lesz elindulni a -számomra- tökéletesség felé vezető úton... és nem lesz hiányérzetem, hogy nem hallottam egyik-másik előnyét, hátrányát.

    Bici: A 'hasonlatod' remek volt és igazad van. Addig viszont tudom, hogy nem nyugodnék amíg nem hallottam saját fülemmel egy BA-t.... hogy jó lesz e, a pénztárcám kárán fog csak kiderülni.

    Köszönöm az eddigi erőfeszítéseket mindenkitől.

Új hozzászólás Aktív témák