Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz themebuilder #14255 üzenetére

    Kösz a választ neked és Dave-nek is!

    Néztem az összehasonlítást head-fi-n (öregem, kb 2005-2006 óta nem jártam arra... valahogy sikerült még a régi reg-em betippelni :)) ), ott a CX300 isolation-re 2.5 / 5-öt kapott, az azonos kialakítású CX400-500 is biztos hasonlóan teljesít, míg a CX250 3.5 / 5-öt. A CX300-nál jobb tompítás jól jönne. A CX250-est viszont nem látom sem árgépen, sem ph aprón :(

    A súly engem hidegen hagy, a kilógás a veszélyes -- a fülem a fejemhez mérten és az átlaghoz képest kicsit kisebb, így a sisakban a fül üregénél marad egy kis extra hely, csak a sisak felvétele a kérdés, akkor letarolhatja :)

    Dave: na látod, itt csak az a gond, hogy Xears honlap minden egyes fülhallgatónál ugyanazokat ismételgeti, mindegyik excellenter Sound der Superlative, enorm druckvolle Bässe, saubere knackige Mitten & kristallklare,schnittige Höhen :DDD Így fogalmam sincs, hogy ténylegesen melyik hogy szól. Úgy hallom, hogy a TD kissé színezett, megnyomja a mélyeket és a közép-közepet, míg a magas-magas visszafogott; s amit írtál a PB-ről, az sem az én esetem -- tesztek leírása alapján az XR120 inkább a nekem tetsző, jobb szeretem a tiszta, egyenletest, amiben nincs túlhangsúlyozva a basszus. Valami ehhez hasonló hangú a kisebbek közül? XD120 hogy szól?

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák