Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Dave™ #13555 üzenetére

    Kár ezen vitatkozni. Ha lesz bárkinek hiper-szuper premium gumiharangja ki fogom próbálni, ill. venni fogok, hogy kipróbáljam, mert továbbra is parasztvakításnak gondolom.
    Bárki bármit mondhat én a fülemnek hiszek. Én akkor tartom jónak a párnát, ill. érzem teltebbnek a zenét, ha elég mélyre megy, nem szűkülős, és a szeparáció tökéletes. Ami a legfontosabb hogy maga a gumiharang állítólagosan fontos belső gyűrűje minnél rövidebb legyen és lehetőleg a kimeneti nyílás szélessége. Tehát a funkciója csak és kizárólag a fülben levő fixálást biztosítja nálam. Ami ettől eltér, abból nem kevés dinamikát bukok és jóval vékonyabb ill. kevesebb a teltsége a zenének. Tehát ha már egy harangnak kell vezetni a hangot az már régen rossz. Ezért is írtam hogy ez egy faszság. Már nem tudnak miről beszélni, így vetődhetett fel a gumiharang téma. Lényegében minnél kényelmesebb, annál jobb, csak ugye ezt nehéz elérni, mert mindenkinek más a kényelmes és más anyag jön be. Ezért van ennyi féle harang nem a hangzás miatt.
    Persze hogy megállapítod. Mert érzetre más ahogy bedugod a füledbe. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák