Új hozzászólás Aktív témák

  • themebuilder

    senior tag

    válasz Dave™ #11810 üzenetére

    ljokerl (131 IEM) istenített tesztjében a Xears Bullet XB120PRO Value (9/10)-es eredménnyel szerepelt ami igencsak jónak mondható. Akkor $25 volt az ára, itt viszont meg találni már 14.95€~$20-ért. Ár/teljesítmény mutatója kitűnő és talán még a TD100 II-vel is felveszi a lépést ezen a téren. A kidolgozás minőségét külön kiemeli a mester, aki arra a megállapításra jutott, hogy ez a termék a saját kategóriájának csúcsán foglal helyet:

    The Xears Bullet XB120PRO is yet another high bang/back contender from Xears that sacrifices a bit of build quality and isolation to offer more sonic performance per dollar. In some ways the XB120 is an improvement over the older (and pricier) TD100 – the included tips are better, the carrying case has been improved, and driver flex is inoffensive most of the time. It still carries the j-cord of the TD100 and lacks real strain relief on housing entry but for sound this good at the price point. I’m willing to overlook that. Those looking for a sturdy <$30 earphone to abuse be better off with something like the Earjax Tonic. Looking purely at audio performance, however, the XB120 is clearly a top contender in its price bracket.

    Xears Revolution Series XR120PRO II-nak van egy fa változata is, legalábbis kinézetre nagyon hasonló hozzá a Xears Revolution XNR120PRO.

    Kezdenek nekem egyre jobban tetszeni ezek az (TD100 II-III-nál) olcsóbb változatok. :U
    Csak jó lenne az összeset kielemezni egy szakértőnek, hogy melyik modell mennyit is ér valójában.

    [ Szerkesztve ]

    ♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

Új hozzászólás Aktív témák