Új hozzászólás Aktív témák

  • szipak

    tag

    válasz Luissimo #10999 üzenetére

    jogos, hogy minden kínában készül, csak itt eredeti kínairól van szó, nem pedig kínai másoltaról ;)

    összefoglalva a brainwavz vs sennheiser vitát:
    mint írtam, volt alkalmam összehasonlítani annó a cx300-at az akg-mal és a cx jelentősen kiemelt basszusai a többi hangtartomány rovására ment. valamint részletessége is csökkent e tulajdonsága miatt. az M1 viszont az akg-t is jelentősen felülmúlja mind részletességben, mind tisztaságban, mind visszaadási spektrumban. tény, hogy cx300 II -höz és társaihoz nem volt még szerencsém, de a már többször idézett (és szerintem messzemenőkig alapos és elhihető) head-fi fórumbejegyzés alapján is jobb a hangminősége a brainwavz-oknak, mint sennheisereknek. ezért továbbra is alátámasztottnak tartom azt a kijelentésemet, mely szerint a brainwavzok jobbak, mint a sennheiserek. (plusz az mp4nation állandóan akciózik, így karácsony előtt minden nap más akciók vannak, én pl csak 30$ fizettem az M1-ért).

    az, hogy equalizerrel "finomhangolod" a füles hangzását, több ok miatt is elfogadhatlan számomra. az eq befolyásolja a kimenő jelet, magyarul torzít rajta. valamint ha már eq-t kell használni, akkor ott valami nem úgy szól, ahogy kellene/szeretné a fogadó fél. ez függhet az egyén hallásától (ezzel nálam pont nincs probléma, átlagon felüli a hallásom, orvosok általi mérés szerint :U), vagy az adott zenei alkotás keverése/rögzítése miatt.

    félreértés ne essék, minden személyeskedés nélkül írom ezt, nem a jelenlevő emberekkel van bajom. remélem senki sem vette annak :N

Új hozzászólás Aktív témák