Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz kNG #87594 üzenetére

    Van nálam egy Schiit Magni3 + Modi hallgatózni. A Modi gyári tápját nem kaptam meg . A PC-ről közvetlenül borzasztó, viszont egy lineáris tápról hajtva szerintem hallgatható. Ez bőven kijön a 150k-ból és kis helyen elfér.
    Fejhallgatókat próbálgatok hozzá, ehhez kérték a segítségemet. A Magni simán hajtja a 600 Ohmos DT880-at is, de eddig egy Sundarával estek nagy szerelembe. Igazából számomra ezzel szólt eddig a legjobban ez a Hifiman. Meg is lepődtem...
    Van egy régebbi saját Magnim. Mintha ennek az újnak jobbak lennének a sávszélei, de ennyi pénzért szerintem ezek elég jó kis erősítők. Mint írtam főleg a Modi DAC kiszolgálása ami macerásabb, ott azért még költeni kell rá.
    Kaptam hozzá egy AQ Golden Gate kábelt. Hát olyan igazi hifis (értsd:fos) hangja van. Egy sima réz RCA-RCA (kb. 400ft) nekem jobban bejött.

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák