Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    válasz Bodz #87593 üzenetére

    Max. 150e Ft, de ha ennyiért nem lenne értelmes upgrade, azt is elfogadom. A lényeg, hogy élvezhető legyen az előadás, a gitárnak valódi gitár hangja legyen, a dobnak valódi dob, ne legyen digitális, mesterkélt, shrill, vékony, hideg az előadás. Analógos legyen, és élvezhetően (hallgathatóan) részletes. Valójában később tervezek vásárolni, egyelőre a gondolattal kacérkodom...még egy cucc nem fog elférni az asztalon, előtte valaminek/valamiknek mennie kell.

    Gyakorlatilag egy feltuningolt, "szteroiddal felpumpált" FiiO e10k hangú amp/dac kombó érdekelne. Legyen még organikusabb, nagyobb színpaddal, de hasonló stílusú hanggal.

    Masszívan megérezhető, upgrade-ben gondolkodom hosszú távon. Méricske nem érdekel, de fontos lenne, hogy néma legyen a háttér, és ne legyen interferencia zaj (pc-vel használnám).

    [ Szerkesztve ]

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák