Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz shteer #36023 üzenetére

    Haha én meg a szabályvoltoztatás...ugyan már,2004/8 után is "sírt" a szám,hogy a fasznak változtatnak.Amíg ilyen DRS meg 5 körös gumikkal nyomják -és ezen elélvez pár ezer ember- addig nem csak a szabályokkal van a gond hanem az emberekkel is ami egyértelmű hiszen az emberek hozták,alkották meg ezek az isteni ötleteket.
    Engem nem érdekel hogy az RBR ilyen jó kocsit raktak össze,hiszen mindenki még a HRT is erre törekszik.Csak senki se várja el hogy körmömet rágva a hajamat tépve nézzek végig egy futamot* vagy, bőszen ordítsak,hogy aztakuva,hogy kikerülte a DRSel .*Amikor eldőlt már hogy Vettel VB (grat neki) RBR const VB (grat nekik) Mclaren Const vb 2 (grat nekik)Ferrari Const VB 3 (grat nekik).És ha Webberke kicsit megembereli magát simán behúzza a 2. helyet.Ezek után lehet izgulni vajon ki lesz a 3. Alo.Ham.But. aztaaaaaaa!

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Aktív témák