Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz rocket #33219 üzenetére

    Meglettek a válaszok egyébként. Café Kara (Andrássy út 130) és tolmács (városnézésen).

    Sokaknak megtetszik az ország az F1-en keresztül és jönni akarnak. Amilyen olvasott az Autosport fóruma, még a kávézó forgalmát is fellendítheti. :D (Pl aki a fotókról kérdezett, jövőre jönni szeretne Magyarországra, mert tetszenek neki az épületek, az ország művészete és történelme.)

    A Hungaroring 'lesajnálása' témához:

    Száguldó cirkusz: Lewis Hamilton tegnap azt mondta Joó kollégának: "Hallottam, hogy újra akarják aszfaltozni a Hungaroringet. Szerintem felejtsék el! A Hungaroringnek nagyon szép huplijai vannak, ilyeneket már csak a történelmi pályákon találni!"

    Drew Gibson (profi F1-es fotós) says: "Hungary is one of my favourite circuits to work at. It's a really old-school track with not much catch fencing, and plenty of places you can get close to the cars. After some of the clean clinical circuits we go to, it's refreshing to get to some where with plenty of character and a bit of history. This is a rather rustic old tyre wall close to the circuit."

    Röviden Drew Gibson szavai: 'A magyar pálya az egyik kedvencem. Mert régi stílusú, közel lehet kerülni az autókhoz. Nem klinikai tisztaságú, felfrissítő mert rengeteg karaktere van és történelme is.' Ez a komment egy fotóhoz tartozik az Autosport Plus Zoom-In feature-jénél. A fotó egy rusztikus régi gumifalat ábrázol a pályához közel (ami valószínűsíthetően már nincs használatban). És a fotósnak tetszik mindez, és a fotót beválogatták a legjobbak közé!

    Aztán a héten láttam egy technikai előzetes videót Xevi Pujolarral, a Williams (és Maldonado) versenymérnökével. Szintén csak csupa jót mondott a pályáról, mint ami különleges és komoly technikai kihívás, ezért a mérnökök nagyon szeretik, akárcsak a pilóták, akik számára szintén az egyik legnagyobb kihívás a versenynaptárban.

    Aztán Hamilton mondta a minap, hogy nagyon szereti ezt a pályát, az egyik kedvence. Vagy volt az LRGP előzetesben egy Brundle írás, a vasfüggöny mögötti Magyar Nagydíjakra tekintett vissza és már az is hízelgő számunkra, csupa jót mondott rólunk, az országról, a népről, a pályáról.

    Aztán az FIA előzetesben Charlie Whiting is agyondicsért bennünket, a helyszínt, az atmoszférát, a pályabírókat, a szurkolókat. Neki is az egyik kedvence ez a nagydíj és szeret itt dolgozni és itt tartózkodni.

    És még sorolhatnék rengeteg pozitív visszajelzést külföldi újságíróktól és más versenyzőktől, amelyekkel az elmúlt napokban szembesültem. A pálya és az országunk, népünk megítélése sokkal jobb, mint azt mi magunk gondoljuk. Ez a nép nem hiszi el magáról, hogy kívülről nem utálják, hanem szeretik.

    [ Szerkesztve ]

    www.HunnyF1.com

Aktív témák