Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz BITBOYS #12068 üzenetére

    áá...
    Tényleg, szóval, ott van a jó kis eredeti sorozat.. Nagy kedvencem, csakugy mint maga a Voorhees gyerek. Ő volt az, világ életemben, akitől képes voltam félni, rettegni, akire azt mondom, minden kertelés nélkül, h kurvára nem találkoznék vele össze szemtől szembe..
    A régi részekben is sok butaság van persze, de félelmetesek mind a maguk módján, a főhős által. Oké, akad benne cici, de nem sok, max egy zuhis jelenet oszt annyi. De az a mérhetetlen agresszivitás, a csöndben gyilkolás, a változatos gyilokok (kedvencem mai napig ahogy sátorostul nekicsapja a picsát a fának) ami jellemzi Jasont a régiekben, azt az újban felejtsd el. Azt, ahogy bevágják a régiekben, h egyszercsak ott áll egy hangeffektre, és csak áll, majd megindul az ember felé/utánna, az itt nincs meg. Itt bzmeg, fut.Fut!! Undorító. Nekem Jason rohadtul ne fusson, arra ott van a texasi láncfűrészes v akármelyik másik szar.. De várj, ezt még megtetézik. Gondolkodik is!! Ilyen sem volt eddig, most ránéz egy madzagra, kikövetkezteti h hol a vége, és úgy operál sietve.. Hánytam tőle.
    Szóval, az uj remeake minden, csak nem félelmetes. szilikoncsöcsökre meg rohadtul de nem vagyok kiváncsi, arra ott van pornó
    Szánalmas az egész, ami meg külön idegesített, azok a mostani tipikus gagyi amcsi fiatalok poénjai az állandó füvezéssel meg kúrással kapcsolatban. Rohadtul gagyi és unalmas. Nekem. Imádtam ahogy végre kinyirja öket.
    Én, mint régi nagy Voorhees rajongó, ezt a legjobban sajnálom. Inkább megnézem ujra a Jason 6-ot, ugyis az a kedvencem, az introja meg egyszerüen csak best ever

Aktív témák