Aktív témák

  • bagyulajuve

    addikt

    válasz koxx #11768 üzenetére

    Én is megnéztem ezt a Mall Cop filmet és egyszer simán ki lehet bírni. 5/10.

    Egyéb filmek tegnapról:
    Frozen flower: koreai harcos film, Minimális SPOILER: kis buzulással benne. Olyat már hallottam, hogy valaki hetero volt és aztán bemelegedett, de fordítva :F , hát ez történt itt.

    A harci jelenetek azért elég jól meg vannak csinálva. 7/10

    Yes man: érdekes kis film, nem fetrengtem a röhögéstől, de azért nem rossz, jó pár helyen elnevettem magam. Mindenesetre tényleg pozitívan kell felfogni mindent és bele kell vágni dolgokba, anélkül nem megy, szóval még tanulsággal is bír. 6,5/10

    The Horsemen: Spoilereket nyomokban tartalmaz . Az az igazság hogy horrorfilmre számítottam, kis misztikummal az előzetes alapján. Annak ellenére hogy mást kaptam mint vártam, elégedett vagyok a filmmel. Gyilkolászós film, egy-két durva jelenettel, azonban tanúlsággal is bír a film. Bizony a gyerekekre oda kell figyelni. Azért a vége a filmnek eléggé béna volt, mert én előbb a mentőt hívtam volna. Illetve nem derült ki, hogy a csoportterápia vezetőjével mi lett, meg úgy az egész mozgalommal. Kicsit befejezetlennek érzem a filmet. Zhang Ziyi gyönyörű, mint mindig. :R A film egy erős 7/10.

    [ Szerkesztve ]

    Resistencia eterna

Aktív témák