Új hozzászólás Aktív témák

  • Rayman15

    csendes tag

    válasz matekmatika #1372 üzenetére

    Bocs, hogy csak most írok de megkezdődött az elkészült műremek tesztelése... Jól sikerült, jól használható, nagyon hálás(ak) vagyok/ vagyunk érte :R
    Pár észrevétel: Elő-elő fordul hogy az összesen gomb elnyomása véletlenül elmarad.
    Ezt elkerülendő volna egy kérdésem.. Megoldható e az, hogy amikor betöltök egy helyiségcsoportot akkor azzal a gombnyomással tegye ki az összesent az előző helyiségcsoport végére, majd a végén mikor a mindösszesent nyomom, akkor az tegye ki az összesent az utolsó helyiségcsoport végére... Nem tudom hogy ez kivetelezhető e, de ha igen akkor megszüntetné ezt a hibalehetőséget.
    És még vmi: elég sokszor adódnak olyan helységek amelyek megegyeznek meglévő helyiségcsoportokkal, és ilyenkor -mint már említetted- megkavarodik az excel. Ezt elkerülendő szeretnélek megkérni hogy a Garázs és a Tároló a helységcsoportoknál szerepeljen ilyen: à -val. így ha normál á-val beírjuk ugyenezeket a neveket az nem okoz kavarodást. Ami gyakran szerepel még az a terasz. Ezt pedig a végén lehetne ilyen: ż -vel szerepeltetni a helyiségcsoportok között.
    És esetleg azt lehetne e még ha menet közben módosítunk egy adaton és újra rányomunk a mindösszesenre, akkor ne tegye ki újra a mindösszesen sort, hanem a régi sor értékét számolja át?
    Amúgy tényleg minden elismerésem, tökéletesen használható már így is a ''program''...
    Ha esetleg még szánnál rá egy kis időt és megnéznéd ezeket azt nagyon megköszönném
    Üdv: Rayman

    Abit NF7-S ,AMD Barton 2800+,HIS EXCALIBUR ATI Radeon 9800Pro 128MB,1024 Mb DDR 400Mhz Kingstone ,160GB Maxtor

Új hozzászólás Aktív témák