Új hozzászólás Aktív témák

  • Rayman15

    csendes tag

    válasz Rayman15 #1356 üzenetére

    Na megpróbálom normálisan megfogalmazni. :U :B
    Először is a fooldal munkalapot át kellene nevezni helyiségcsop. -ra. Kérdés: ezt én simán átnevezhetem, vagy ehhez Te kellesz? :)
    És akkor ami kéne még: az összesen alapterületeket kerekítse 0-ra ( a redukált alapterületek ne!) A mindösszesennél pedig mind két értéket kerekítse 0-ra (tehát mind a mindösszesen alapterület, mind a mindösszesen redukált alapterület)
    Legyen félkövér az összesen alapterület és az összesen redukált alapterület, valamint legyen félkövér a mindösszesen alapterület és a mindösszesen redukált alapterület.
    Aztán: amelyik helyiségcsoportot én betöltöm (tehát használatban lesz az adott helyiségkönyvnél), azt külön mentse ki mondjuk a listák munkalap A26os cellájába. Az ehhez a helyiségcsoporthoz tartozó összes alapterületet mondjuk tegye alá az A27es cellába, a hozzá tartozó redukáltat pedig az A28ba. A következő helyiségcsoportot akkor tegye mondjuk a mellette lévő B26os cellába és így tovább... És mondjuk ezek alá az A30as cellába a mindösszesen alapterületet és mellé a B30ba a mindösszesen redukált alapterület. (Persze egyátalán nem fontos hogy pont így legyen, ahogy Te jónak látod ;) )
    Megpróbáltam mindent összeszedni ami még kell ha ez meg van ígérem hogy nem nyaggatlak többet! :U
    Köszönettel: Rayman

    [Szerkesztve]

    Abit NF7-S ,AMD Barton 2800+,HIS EXCALIBUR ATI Radeon 9800Pro 128MB,1024 Mb DDR 400Mhz Kingstone ,160GB Maxtor

Új hozzászólás Aktív témák