Új hozzászólás Aktív témák

  • trikó

    csendes tag

    válasz petszol #2816 üzenetére

    Tulajdonképp semmi kölönös, csak anyáznak a júzerek, hogy aszerviz hogy pattintja le őket a Durabrite beszáradásal, de egyébként minden mással is (talán itt is ismerős). Meg hogy az egyik átállt Canonra, és azóta nincs gondja. (Hozzá kell tenni, hogy a pigmentes tinta amígy is hajlamos megülni, ezért pl utángyártott pigmentes patronoknál nem szerencsés, ha nem gyári a felépítés. [link] )

    Van viszont pár nagyon korrekt írás a blogon korábbi nyomtatókkal kapcsolatosan.
    Pl a StylusPhoto 2000P kapcsán, ami nálunk valamiért nem terjedt el, pedig egy igen kellemes fejlesztése a Stylus Photo EX > 1290 vonalnaknak.

    Én most mindenesetre azt csinálom, hogy miután kifejezetten Epson fejekkel kísérletezem ipari célra, olyan nyomtatót veszek, aminek a szervizprogija és a service manual is elérhető. Így aztán a szervizt nem hívom, hanem felkotrom a szervizanyagot.

    Pl. szintén egy 2000P boldog tulajdonosa lettem, ami évekig állt egy építész/grafikus pár gépparkjában.
    A második patronszettet használta épp a gép. Olyan állapotban hoztam el, hogy azt hittem rosszul látok. Pormentes belső, a hulladéktinta kvázi még nem ért végig a csövön :))
    Elképesztő, hogy mit nyomtat profi papíron (ez már ugye szintén mikropiezós). És szépen beszélget a szervizprogival is. :))

    Az elsőként emléített DX4450-essel pont az a bajom, hogy ahhoz nincs progim. Nem is vennék újfajta Epsont semmi pénzért. Élből elveszteném a garit úgyis az első patroncserénél :)))

    Lehetetlen nincs, csak tehetetlen...

Új hozzászólás Aktív témák