Új hozzászólás Aktív témák

  • DittyCat

    tag

    Sziasztok!

    Én is beruháznék egy ilyen kütyüre, mivel volt (van is) egy LCD-s MyAudio Mediabook M-em, amitől kisül a szemem, de amúgy meg tök praktikus meg minden.

    Van egy kisebb listám, dönteni még nem döntöttem, melyik legyen, de az is lehet, hogy van olyan kütyü, amitől még nem hallottam és jobban megfelelne nekem, mint amiket eddig nézegettem. Minden tanácsot megköszönök, nem azt várom, hogy döntsetek helyettem, de hátha van jó tippetek számomra - köszönöm mindenkinek, aki időt szán rám!

    - Ezeket néztem eddig: Koobe Slimbook HD, Wayteq X60, Prestigio 3664 és Pocketbook Basic 2. Van ezek között, ami vacak és azonnal felejtsem el?
    - Nekem ezek közül bármelyik jó lenne, tehát nem full extrásat néztem (20-30 ezer körül). Esetleg egy kicsit lehet több. Ár/érték arány számít.
    - Nem ragaszkodom egyetlen márkához sem. Valószínűleg sok olyan van, amit nem is ismerek.
    - Kindle nem bejövős, mert én olyan kőkorszaki vagyok, hogy szeretem ha a saját gépemen tárolhatom a dolgaimat, tehát bővíthetőset szeretnék, ami alapból is 4 Gb-os.
    - Mindemellett (és itt jön a bővítés oka a képbe) szeretném, ha zenét is lejátszana. Vészhelyzet esetére.
    - Wifi, böngésző meg ilyenek nem kellenek. A kábel nekem tökéletesen megfelel.
    - 6" jó lesz, nem kell se több, se kevesebb.
    - Támogassa a magyar karaktereket.
    - Legyen megvásárolható itthon, garanciával, szervizháttérrel.
    - PDF-et ha nem is teljesen fullosan, de azért ismerjen fel. Nem várom, hogy majd tökéletes lesz, tudom, hogy nem erre való. Csak mutassa, lássam, tudjam olvasni.
    - Jó lenne minél élesebb, szebb kijelző. Rossz a szemem és ezért fontos. HD előnyben.
    - Nő vagyok, ne legyen túl bonyolult :) !
    - Felmerült bennem, hogy tulajdonképpen jó lenne egy világítós cucc. Érintőképernyő viszont nem kell. Kérdés: van-e olyan modell, ami világít, de nem érintős? Ez a legfontosabb kérdésem tulajdonképpen.

    Hálásan köszönöm a tippeket, tanácsokat.

    "Élek... vagy csak álmodom?"

Új hozzászólás Aktív témák