Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Cyberbeni #30566 üzenetére

    Hidrára nem hat a ias. Direkt körbekérdeztem mielőtt ezt a döntést hoztam. Lehet mindenki rosszul tudta? :F

    (#30565) D1Rect: Én úgy vettem észre hogy Act4-ben klasszisokkal "magasabb szintűek" az item dropok. Konvergálnak a maximumhoz a statok, sokkal jobbak esnek mint Act3-on. Igaz a mob-ok is sokkal brutálabbak. De egy infinity crit-re töltődő AP-val, orb-al ez nem okoz gondot. :)

    A crit to AP-ról....nos ez a következő fokozat. Ha sikerül összehozni a high def high DPS "infinity" AP non-signature balancot, onnantól már csak az van feljebb, hogy növeld az ias-t mert jóformán egy signature spell-t hoztál létre....de ez már irdatlan összeg hogy a fenti balance meg is maradjon.

    Mióta nerfelték force armort, nagyon kell a wizának az all res, és magas hp, és magas armor (alias dmg reduce), különben úgy összeomlik a force armor-od, és úgy 1 hit-elnek mint a huzat.

    Ha van egy 70% dmg reduce ("armor")-od, meg egy 70% all res, meg egy 30% dodging, az kimondva azt jelenti, hogy:
    - Beesik 30% a mob-tól, amit felfog a resit, marad 10% a harmada, és abból is kb. a harmada talál csak el, tehát átlag 4% DMG-et kapsz mobonként. Innentől és még ezt megelőzően is a %-ok egy folyamatosan növekvő meredekségű görbét tesznek ki.

    El se merem képzelni, hogy egy minden item 80% all ress-el, és Add armor-al milyen build-et lehetne összehozni egy wizának....na erre találták ki infernot. :)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Aktív témák